Kusura bakma Almanya, Deniz bitti!

Almanya Anayasa Mahkemesi: Keyfi olarak tutuklanan Deniz Yücel'in serbest bırakılmasını istiyoruz

Terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptığı tespit edilen Alman Die Welt Gazetesi Türkiye Temsilcisi Deniz Yücel, geçtiğimiz yıl 17 Şubat'ta İstanbul'da gözaltına alınarak "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" ve "terör propagandası" suçlamalarıyla tutuklandı.

Almanya Başbakan'ı Angela Merkel'in defalarca serbest bırakılmasını istediği Yücel'in Kandil'deki PKK kamplarını ziyaret ettiği ve FETÖ üyeleri ile irtibat kurduğu da tespit edildi.

fwekjfewfew

KONSOLOSLUKTA SAKLANMIŞTI!

Deniz Yücel gözaltına alınmadan hemen önce, Almanya Konsolosluğu'nun Türk makamlarına "kayıp" başvurusu yaptığı daha sonra da Yücel'i konsoloslukta sakladığı ortaya çıkmıştı.

fewlkfnewfewf

ALMANYA'DA DENİZ YÜCEL KAMPANYASI

PKK'lı isimlerle görüşmelerine ait görüntüler olan ve ajanlık faaliyetleri yaptığı düşünülen Deniz Yücel'in gözaltına alınmasının üzerinden yaklaşık bir yıl geçti.

Tutuklamanın yıl dönümünde, Die Welt gazetesinin bağlı olduğu Axel Springer Yayın Grubu'nun Berlin'deki binasının üzerinde sosyal medyada kullanılan #FreeDeniz (Deniz'e Özgürlük) yazısı asıldı.

Deniz Yücel'in Silivri Cezaevi'nde yazdığı "Eğlenmek İçin Burada Değiliz" adlı kitabı da eşzamanlı olarak bugün Almanya'da piyasaya çıktı.

fweAweggg

ALMAN YARGISI DA "DENİZ'E ÖZGÜRLÜK" DEDİ!

Almanya Anayasa Mahkemesi'nin de Türk yargısına dışarıdan müdahale etme çabası tepki topladı.

Mahkemenin resmi Twitter hesabından, "Deniz Yücel iddianamesiz bir yıldır cezaevinde, Anayasa Mahkemesi Başkanı Micheal Müller keyfi olarak tutuklanan Deniz Yücel'in serbest bırakılmasını istiyor." açıklaması yapılarak, yargı süreci devam eden şüphelinin serbest bırakılması istendi. / SuperHaber

dewefe

Kusura bakma Almanya, Deniz bitti! ile ilgili etiketler deniz yücel
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.