Kuşu beldesinde sandık boykotu sona erdi!

Kütahya'nın Simav ilçesinde bulunan 1500 seçmenli Kuşu beldesinde 3 yıldır süren seçim boykotu dün sona erdi. Kuşu’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 916 oy çıktı.

Kuşu beldesinin Merkez Mahallesi Muhtarı Feridun Aktay, 2000 yılında yapılan sayımda nüfusları 2000’in altına düştüğü için beldelik haklarının elinden alınmasının ardından hukuk mücadelesi verdiklerini belirterek "3 yıllık hukuk mücadelemizi kazandıktan sonra beldelik hakkımız devletimiz tarafından tekrar iade edilince seçim boykotumuza cumhurbaşkanlığı ile 27’nci dönem milletvekilliği seçimleri ile son verdik.

ERDOĞAN'A 916 OY!

1500 seçmenimiz kurulan 4 sandığa koşarak gidip, oy verme özlemine son verdi. Bu önemli seçimde vatandaşımız Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a 916 oy verdi. Diğer adaylardan Muharrem İnce’ye 149, Meral Akşener’e 250, Temel Karamollaoğlu’na ise 5 oy çıktı'' dedi.

Muhtar Aktay, 3 yıldır süren seçim boykotunun sona erdiğini, Kuşulular’ın gelecek yıl yapılacak yerel seçimlere de katılarak belediye başkanı da seçeceğini söyledi.

Kuşu beldesinde sandık boykotu sona erdi! ile ilgili etiketler Kütahya 24 haziran kuşu boykot
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.