Kuşadası'nda yaşayan Hayko Cepkin'in fırtına ile imtihanı

Başta İstanbul, İzmir, Balıkesir, Bursa ve Tekirdağ'da etkili olan, iki gündür devam eden fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Araçların üzerine çatılar uçtu, deniz taştı, binlerce ağaç devrildi. Kuşadası'nda yaşayan şarkıcı Hayko Cepkin ise gece fırtına nedeniyle zor anlar yaşadı.

Fırtına Kuşadası'nda yaşayan şarkıcı Hayko Cepkin'e de zor anlar yaşattı. Gece yarısı bahçesindeki eşyaları kenara taşıyan Cepkin, rüzgara karşı mücadele ettiği anları 402 bin takipçili Instagram hesabından paylaştı. 43 yaşındaki şarkıcı Cepkin, paylaşımına "Ege bölge muhabiriniz Hayko Cepkin fırtınayı bildiriyor" notunu düştü.

Kuşadası'nda yaşayan Hayko Cepkin'in fırtına ile imtihanı


FIRTINADAN UÇMAKTA ZORLANAN SERÇEYE YARDIM ETMEYE ÇALIŞTI

Sabaha karşı 4 gibi etkili olan rüzgardan dolayı bahçe mobilyaları devrilen Hayko Cepkin, eşyaları tek tek evin köşesine taşıdı. Rüzgardan dolayı bahçesine gelen serçeye yardım etmeye çalışan Cepkin, o anların güvenlik kamera görüntülerini de sosyal medya hesabından paylaştı. Cepkin'in o paylaşımı 8 saat içinde yaklaşık 143 bin kişi tarafından izlendi.


Kuşadası'nda yaşayan Hayko Cepkin'in fırtına ile imtihanı ile ilgili etiketler Fırtına Kuşadası Hayko Cepkin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.