Kuşadası'nda uyuşturucu operasyonu!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda bir aracın değişik yerlerine zulalanmış 1 kilogram sentetik uyuşturucu madde ele geçirilirken, araç içerisindeki 3 kişi de sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri il genelinde yaptıkları başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi.

ARACIN İÇİNDEKİ ZULALAR BİR BİR ORTAYA ÇIKARILDI

Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan Kuşadası’na uyuşturucu sevkıyatı yapılacağı istihbaratını alan ekipler bir araç ve aracın içerisindeki şahısları takibe aldı. Kuşadası ilçe girişinde düzenlenen operasyonla durdurulan araç içerisinde yapılan aramalarda aracın çeşitli yerlerine zulalanmış toplam 1 kilogram sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi.

Araç içerisindeki E.K., Ö.K. ve E.K. isimli 3 şahıs gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından Kuşadası Adliyesi’ne sevk edilen şahıslar çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kuşadası'nda uyuşturucu operasyonu! ile ilgili etiketler Kuşadası uyuşturucu operasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.