Kuşadası Belediye Başkan Yarımcısı rüşvet istediği için mi silahlı saldırıya maruz kaldı?

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan’a silahlı saldırı düzenlenmişti. Turan, saldırıdan yara almadan kurtulurken ortaya çarpıcı bir iddia atıldı. Turan’ın saldırıya rüşvet istediği için maruz kaldığı iddia edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Kuşadası'nda meydana gelen belediye başkan yardımcısına yapılan saldırının altından,rüşvet iddialarının çıktığı öğrenildi.

Kuşadası Belediye hizmet binasının altında bulunan otoparkta Harun Öztekin adlı bir kişinin  gerçekleştirdiği  saldırıda Oğuz Turan yara almadan kurtulmuştu.

Kuşadası Belediye Başkan Yarımcısı rüşvet istediği için mi silahlı saldırıya maruz kaldı?

TURAN:"TEHDİT VE ŞANTAJLARA BOYUN EĞMEYECEĞİZ!"

Saldırıdan yara almadan kurtulan Oğuzhan Turan, “Kuşadası Belediyesi yönetimi olarak tehdit ve şantajlara boyun eğmeden kentimizin gelişimi için çalışmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” demişti.

Kuşadası Belediye Başkan Yarımcısı rüşvet istediği için mi silahlı saldırıya maruz kaldı? - Resim : 2

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIM YAPTI

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan'a yapılan silahlı saldırının rüşvet isteği için yapıldığı iddia edildi.SuperHaber'in elde ettiği bilgilere göre, gözaltına alınan otel işletmecisi Harun Özekin'in saldırıdan sosyal medya hesabı üzerinden,"Seni vurmak istemedim.Aldığınız rüşvetleri vereceksiniz. Bu sana uyarıydı."yazdığı görüldü.

Kuşadası Belediye Başkan Yarımcısı rüşvet istediği için mi silahlı saldırıya maruz kaldı? - Resim : 3

Kuşadası Belediye Başkan Yarımcısı rüşvet istediği için mi silahlı saldırıya maruz kaldı? ile ilgili etiketler Kuşadası Saldırı silah Rüşvet Sosyal Medya oğuzhan turan iddia
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.