Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısından pazar tezgahı isteyen vatandaşa yumruk!

CHP'li Kuşadası Belediyesi'nde skandallar bitmiyor. Geçtiğimiz günlerde Kuşadası Belediyesi'ndeki yolsuzlukları yazan yazar Ergün Poyraz, belediyeden ihale alan şirketin sahibi ve çalışanları tarafından darp edilmişti. Bugün sabah saatlerinde, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Atak'ın, ailesini geçindirmek için belediye pazar yerinden tezgah kiralamak isteyen İbrahim Burak Okutan'ı darp ettiği ortaya çıktı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

CHP'li belediyelerde meydana gelen, çeşitli skandallar bitmek bilmiyor. Bu skandallar zincirinin son halkası, CHP'li Kuşadası Belediyesi'nde yaşanmıştı. Gazeteci ve yazar Ergün Poyraz, geçtiğimiz günlerde,evinin önünde 3 kişi tarafından tekme tokat darp edilerek ağır yaralanmıştı. CHP'li Kuşadası Belediyesi'nin terör örgütü PKK'ya yakın şirketlere ihale verdiği iddialarını sık sık gündeme getiren gazeteci Ergün Poyraz evinin önünde darp edilmişti. Ağır yaralanan Poyraz hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.


"AZMETTİREN KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANI ÖMER GÖNEL'DİR"

Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı yumruk ve tekmeler sonucu başında çatlak oluşan Ergün Poyraz, kaldırıldığı hastanede yoğun bakımdan çıktıktan sonra açıklamalarda bulunmuştu. Belediyede çok sayıda yolsuzluk olduğunu öne süren Poyraz, "Bunları hatırlattım akşam da bu olay oldu" dedi. Poyraz açıklamamasında, kendisine saldıranların PKK'lı, azmettiren kişinin de Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Gönel olduğunu söyledi ve "Hepsinden şikayetçi olacağım" dedi. 

 "BANA SALDIRAN TURAN BAGİ PKK'LIDIR!"

Yazar Poyraz, medyaya yaptığı açıklamanın devamında, kendisine düzenlenen saldırının arkasında yatan gerekçenin 750 bin tonluk mıcır ihalesi olduğunu iddia ederek, "Bana saldıran Turan Bagi PKK'lıdır.PKK'ya finansör sağlıyorlar. Bunlara belediye tarafından 750 bin ton mıcır ihalesi verdiler ve mıcırı almak için 300 gün süre tanınmış. Bu süre sonunda bu kişilerin 750 bin ton mıcırı teslim etmesi gerekiyordu. Bu adam (Turan Bagi) dört sene öncesine kadar bir firmada gece bekçisiydi. Gece bekçisi bir adam hemen bir firma kuruyor ve 750 bin ton mıcır ihalesi alıyor. Bugüne kadar bir kilo mıcır yapmıyor." demişti.

BU KEZ KUŞADASI BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI VATANDAŞI YUMRUKLADI

Kuşadası Belediyesi'ndeki yolsuzluklarla ilgili ihale yolsuzlukları ile bunları bir dilekçe ile bildiren yazar Ergün Poyraz'ın darp edilmesinin yankıları bitmeden bu kez aynı belediyede bir başka skandalın yaşandığı ortaya çıktı.

SuperHaber'in elde ettiği bilgilere göre; bu sabah saatlerinde, CHP'li Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Atak'ın, ailesini geçindirmek için dükkan kiralamak isteyen İbrahim Burak Okutan'ı darp ettiği anlaşıldı.

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısından pazar tezgahı isteyen vatandaşa yumruk! - Resim : 2

(İbrahim Burak Okutan'a yumruk atan CHP'li Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Atak)

"SENİN SONUN DA O GAZETECİ GİBİ OLACAK!"

İddialara göre, Belediye Başkan Yardımcısı Atak'ın yanına giden İbrahim Burak Okutan, zor durumda olduğunu ve ailesini geçindirmek için belediyeye ait pazardan bir pazar tezgahı dükkanlardan birini kiralamak istedi. Ancak belediyenin pazar tezgahlarını kendilerine haber verilmeden bir başkasına verdiğini öğrendi.

Bunu öğrenen vatandaş İbrahim Burak Okutan, bu sabah belediye başkan yardımcısına giderek, "Sizin pazar tezgahını verdiğiniz kişi, bu pazar tezgahını bir başkasına kiralamış. Bu ihale yasasına uygun değil. Bir de bizim bu ihaleden neden haberimiz yok? Pazar tezgahlarını neden hep bu kişilere veriyorsunuz?" dedi. Bunun üzerine birden sinirlendiği öğrenilen Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Atak, "Senin sonun da o gazeteci gibi olacak!" diyerek İbrahim Burak Okutan'a yumruk attı.

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısından pazar tezgahı isteyen vatandaşa yumruk! - Resim : 3


DARP EDİLEN OKUTAN DARP RAPORU ALARAK, AÇIKLAMA YAPTI

Hiç beklemediği anda yardım istediği CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Atak'dan yumruk yiyen İbrahim Burak Okutan hastaneye giderek darp raporu aldı ve olayı anlatan bir video çekerek başına gelen durumu aktardı.

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısından pazar tezgahı isteyen vatandaşa yumruk! ile ilgili etiketler kuşadası belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Atak yumruk İbrahim Burak Okutan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.