Kuruyemiş devinin patronu tutuklandı!

Aydın'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) finansal destek sağladıkları iddiasıyla 5 kişi tutuklandı.

AYDIN’da, darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan iş adamı, esnaf, bürokrat ve akademisyenlerin de aralarında bulunduğu 48 kişiden 43’ü yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Aralarında Tuğba Kuruyemiş’in sahibi Ahmet Tonkul’un da yer aldığı 5 kişi ise tutuklandı.

Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, "FETÖ/PDY"ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla gözaltına alınan aralarında işadamları, esnaf ve siyasilerin de bulunduğu 48 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Aralarında AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in kardeşi Ömer Erdem ile Efeler Belediye CHP’li Meclis Üyesi Çetin Dokuzlu’nun da bulunduğu 43 kişi, yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce serbest bırakıldı.

Kuruyemiş devinin patronu tutuklandı! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.