“Kurumsal İletişim Yönetimi” Sertifika Programına kayıtlar için son üç gün!

Ankara Üniversitesi İletişim Araştırmaları ve Uygulama Merkezi’nin “Kurumsal İletişim Yönetimi” eğitim programı 15 Ocak 2022’de başlıyor.

Alanın önemli isimlerinden oluşan öğretim kadrosuyla gerçekleştirilen sertifika programı, yeni dünyanın koşullarına uyum sağlayamayan tüm kurumların sarsıldığı ve çöktüğü bir dönemde, rekabet edebilmek, fark yaratabilmek ve gereksinimlere karşılık üretebilmek için iletişim yönetiminin kurumlar için vazgeçilmez olduğu gerekçesiyle, teorik altyapı ve sektörel bilgilerin sentezlendiği 63 saatlik bir eğitimi içeriyor.

DERSLER ANKARA ÜNİVERSİTESİNDE YAPILACAK

Kurumsal İletişim Yönetimi alanında uzmanlaşmak isteyenler ve bu alanda çalışıp da bilgilerini güncelleme ihtiyacı duyanlar için açılan program, Ankara Üniversitesi Derslikleri’nde gerçekleştirilecek.

YÜZDE 80 DEVAM ZORUNLULUĞU

63 saatlik “Kurumsal İletişim Yönetimi Sertifika Programı” sonunda, %80 devam zorunluluğunu sağlayan ve yapılacak sınavdan başarı gösteren katılımcılar “Kurumsal İletişim Yönetimi Sertifikası” almaya hak kazanacaklardır.
 
Bilgi için ANKÜSEM ( Buket Hanım):  0312 381 67 26 / 4079

“Kurumsal İletişim Yönetimi” Sertifika Programına kayıtlar için son üç gün! ile ilgili etiketler Ankara Üniversitesi kurumsal iletişim
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.