Kuruluş Osman'ın Selcan Hatun'u Didem Balçın diziye duygusal sözlerle veda etti

Üçüncü sezonuyla atv ekranlarında izleyiciyle buluşan ve büyük ilgi gören ‘Kuruluş Osman’ dizisinin Selcan Hatun'u Didem Balçın diziye senaryo gereği 91. bölümde ölerek veda etti. Didem Balçın, diziden ayrılmasının ardından Instagram hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Didem Balçın, Kuruluş Osman dizisinin ekibine ve set arkadaşlarına bu sözlerle veda etti...

Yapım ve proje tasarımını Mehmet Bozdağ’ın, yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın üstlendiği ve başrolünde Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in yer aldığıKuruluş Osman dizisinde şoke eden bir ayrılık yaşandı. Dizide Selcan Hatun karakterine hayat veren Didem Balçın senaryo gereği diziye 91. bölümde veda etti.

Kuruluş Osman'ın Selcan Hatun'u Didem Balçın diziye duygusal sözlerle veda etti


Dizinin bir önceki bölümünde Julia ve askerleri tarafından saldırıya uğrayaması sebebiyle ağır yaralanan Selcan Hatun 91. bölümde yaşamını yitirdi. Selcan Hatun'un ölümü sebebiyle diziden ayrılan Didem Balçın, Instagram hesabından duygusal sözlerle diziye veda etti.

Kuruluş Osman'ın Selcan Hatun'u Didem Balçın diziye duygusal sözlerle veda etti - Resim : 2


Didem Balçın, Instagram hesabından diziden karelerine yer vererek altına şu notu düştü:

''8 sene önce kapıdan girdiğimde çok sevdiğim @metingunay’ı görmemle başladı hikayem. Genç ve çok yetenekli, çok dolu bir yapımcı olan @mehmetbozdag önce tarih bilgisiyle beni büyüledi sonra da projesi ve teklif ettiği rolle. Kötü dediğimiz hemde çok kötü dediğimiz bir karakterdi Selcan. Bu yüzden de beni heyecanlandırmıştı. Sonrasını siz daha iyi biliyorsunuz.
8 senede çok güzel dostluklar kazandım. Bir sürü yeni dostum oldu. Bir sürü yeni oyuncuyla tanışma fırsatı buldum. Onları bol bol gözlemledim. Çok fazla şey öğrendim sayelerinde. Canım @aslizeyneppekerbozdag hep yanımda destek oldu. Diyaloglarıyla , dostluğuyla.. Ekibimiz o kadar güzeldi ki.. Bu dizi aile olmam da bana Uğur getirdi. Eşim hep arkamda destekledi beni. Bir oğlum oldu . Bir sürü mucize getirdi bana yani.. Beni tanıyanlar bilir sevdiğimi de sevmediğimi de net gösteririm. O yüzden burdan tüm sevdiklerime kucak dolusu teşekkürler.. kalbimde en değerli yerde Selcan ve @bozdagfilm in bu mükemmel projesi. 20 Li yaşlardan 90 lı yaşlara uzanan bir rolü oynamak herkese nasip olmaz. Tüm kalbimle 🙏''

Kuruluş Osman'ın Selcan Hatun'u Didem Balçın diziye duygusal sözlerle veda etti

Kuruluş Osman'ın Selcan Hatun'u Didem Balçın diziye duygusal sözlerle veda etti - Resim : 4

 Kuruluş Osman'ın Selcan Hatun'u Didem Balçın diziye duygusal sözlerle veda etti - Resim : 5

KURULUŞ OSMAN 91. BÖLÜMDE NELER OLDU?


‘Kuruluş Osman’ın 91’inci bölümünde Bilecik’te yapılan düğün hazırlığı bütün hızıyla devam eder. Bilecik Tekfuru Justinyanus, Osman Bey ve ailesini öldürmek için hain planlar yaparken Osman Bey, Bilecik yakınlarına gelerek oğulları Orhan ve Alaeddin’i kurtarmak diğer yandan da Bilecik’i fethetmek için son planlarını yapar. Plana göre Bilecik’e giden düğün konvoyuna baskın düzenlenip Yarhisar Tekfuru Baselius’la, kızı Holofira’yı ele geçirecektir. Osman Bey, Bala ve Malhun Hatun’la birlikte kaleye giderken Alpler ise düğün konvoyu içinde gizlice kaleye gireceklerdir. Osman Bey’in en büyük kozu bir süre önce Bilecik Kalesi’ne sızdırdığı Gündüz Bey’in oğlu, yeğeni Aktemur’dur.

Osman Bey, Bala ve Malhun Hatun, Gündüz Bey, Cerkutay ve Aygül ile birlikte Alpleriyle Bilecik Kalesine gelirler. Osman Bey ve Alpleri, Bilecik Tekfuru Justinyanus’la eğlencelerin yapıldığı meydana geçerken diğerleri kendileri için hazırlanan odalara çekilirler Bala ve Malhun Hatun, Gündüz Bey, Cerkutay ve Aygül kalede Aktemur’la buluşup kaleye gizlice soktukları fıçılardan kılıçlarını alırlar. Orhan ve Alaeddin’in esir tutulduğu zindana gitmek için kale koridor ve odalarında gizlenerek tekfur askerleriyle savaşırlar ve onları biçerler. Yarhisar Tekfuru Basileus’u taşıyan düğün kafilesi Bilecik Kalesi’ne girdiğinde Basilleus’un tuzak diye bağırması ile çatışma başlar. Turgut, Konur, Kutan ve asker kılığındaki Alpler, Osman Bey’le birlikte Bilecik Meydan’da Tekfur Juntinyanus ve askerleriyle kıran kırana çatışmaya başlarlar.

Çatışma sırasında Justinyanus kaçmayı başarır. Juntinyanus, zindanda esir tuttuğu Osman Bey’in oğulları Orhan ve Alaeddin’i rehin alarak canını ve kalesini kurtarmayı planlar. Aktemur’la birlikte gizli geçitlerden geçen Osman Bey, oğullarını rehin alan Justinyanus ve komutanının karşısına çıkar. Osman Bey okla Tekfur Justinyanus’u başından vurur, Aktemur’un attığı ok ise komutanın göğsüne gelir. Tekfur Justinyanus’u öldüren Osman Bey, oğulları Orhan ve Alaeddin’i kurtarırken Bilecik Kalesini de fetheder. Fethinden dönen Osman Bey’i, ailesini ve Alplerini obada büyük bir acı bekler. Bir süredir hasta olan Kayı Obası’nın bacı beyi Selcan Hatun fetihten dönenleri karşılaşırken aniden fenalaşır ve ebediyete göçer.


KURULUŞ OSMAN OYUNCU KADROSU

Burak Özçivit (Osman), Yıldız Çağrı Atiksoy (Malhun), Serhat Kılıç (Kosses), Erkan Avcı (Nikola), Seda Yıldız (Edebalı), Özge Törer (Bala), Emre Basalak (Gündüz), Çağrı Şensoy (Cerkutay), Rüzgar Aksoy (Turgut), Yiğit Uçan (Boran), Ahmet Yenilmez (Demirci), Emin Gürsoy (Kumral Abdal), Buse Arslan (Aygül), Açelya Özcan (Ayşe), Fatih Ayhan (Baysungur), Ömer Ağan (Saltuk), Ahmet Kaynak (Bahadır), Oğuzhan Karbi (Nestor), Melis Gürhan (Cornelia), Can Bartu Aslan (Aktemur), Burak Alp Yenilmez (Kutan), Recep Çavdar (Andreas)

Kuruluş Osman'ın Selcan Hatun'u Didem Balçın diziye duygusal sözlerle veda etti ile ilgili etiketler Kuruluş Osman Didem Balçın selcan hatun
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.