Kuruluş Osman'ın genç yıldızı Özge Sarı, Arka Sokaklar'ın kadrosuna dahil oldu

Burak Özçivit, Didem Balçın, Yıldız Çağrı Atiksoy'un başrolünü paylaştığı atv'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'da Melek karakterine hayat veren 25 yaşındaki oyuncu Özge Sarı, Kanal D'de izleyiciyle buluşan ekranların uzun soluklu Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Son olarak yönetmeliğini Metin Günay'ın yaptığı, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın kaleme aldığı, kadrosunda yaklaşık 40 oyuncunun yer aldığı fenomen dizi Kuruluş Osman ile izleyici karşısına çıkan genç oyuncu Özge Sarı kısa süreli ekran ayrılığının ardından yeniden izleyici karşısına çıkıyor. Güzel oyuncu Kanal D'de izleyiciyle buluşan, ilk bölümü 31 Temmuz 2006'de yayınlanan, Erler Film imzalı Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna dahil oldu.

 Kuruluş Osman'ın genç yıldızı Özge Sarı, Arka Sokaklar'ın kadrosuna dahil oldu

Özge Sarı, Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı Melek karakteri ile rol aldığı dört bölümde dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Kuruluş Osman'daki oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Özge Sarı, "Arka Sokaklar" dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Kuruluş Osman'ın genç yıldızı Özge Sarı, Arka Sokaklar'ın kadrosuna dahil oldu - Resim : 2


AMERİKALI BİR AJANI CANLANDIRACAK

Dizi filmde bir Amerikalı ajanı canlandıran Özge Sarı, naif ve duru güzelliğiyle yer aldığı aksiyon sahneleriyle izleyiciyi şaşırtıyor. Aksiyon sahnelerini çekerken kameraları ve tüm seti unutup gerçek bir tavır aldığı vurgusunu yapan Özge Sarı "Oynamayı sevmiyorum sette her şeyi doğal yaşamayı tercih ediyorum, karaktere büründüğümde özge olmuyorum başka ruhda başka biri olmak beni mutlu ediyor" dedi.

Başarılı oyuncu iki önemli televizyon yapımında tecrübe edindiğini ve başarılı performansının yeni kapılar açtığını ayrıca 3 sinema filmi için görüşmelere başladığını vurguladı.

Kuruluş Osman'ın genç yıldızı Özge Sarı, Arka Sokaklar'ın kadrosuna dahil oldu ile ilgili etiketler Kuruluş Osman Arka Sokaklar Özge Sarı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.