Kuruluş Osman'da Nihayet Beklenen Oldu! Osman Malhun İle Evleniyor Bala Şaşkın! Gerçekte Malhun Hatun Kimdir?

Malhun Hatun kalbinin sesini dinliyor. Osman'a karşı olan duygularını daha fazla gizleyemeyecek. Evlilik yolu göründü. Obada düğün toyu kurulacak ve evlilik tamamlanacak. Bala Hatun ise bu durum karşısında şaşkın. Ancak babasının sözünü çiğnemeyecek.

Ekranların sevilen ve merakla takip edilen dizisi Kuruluş Osman ile ilgili izleyicilerin araştırmaları ve soruları artıyor. Son günlerde diziye yeni dahil olan Malhun Hatun karakterinin gerçekte kim olduğu en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Çünkü Osman Bey ile evlenecek olması bu merak duygusunu daha da arttırıyor.

Malhun Hatun Osman Bey İle Neden Evleniyor

Şeyh Edebali Umur Bey ile yaşanan tatsızlığın ortadan kalması ve daha güçlü bir birliğin oluşması için Osman’a Malhun Hatun ile evlenmesini teklif ediyor. Gelecek bölümde bu evlilik gerçekleşecek ve Osmanlı Devleti’nin kurulmasına da zemin hazırlayacak.

Kuruluş Osman'da Nihayet Beklenen Oldu! Osman Malhun İle Evleniyor Bala Şaşkın! Gerçekte Malhun Hatun Kimdir?

Bala Hatun Bu Duruma Ne Diyecek

Bala Hatun Malhun Hatun ile normalde anlaşamaz. Bu evlilik olayını duyması kızmasına neden olur. Ancak teklifin Babasından geldiğini anlayınca kaderine boyun bükmek zorunda kalacaktır. Bala Hatun bu karara saygı duyacak ve evliliği onaylayacaktır.

Kuruluş Osman'da Nihayet Beklenen Oldu! Osman Malhun İle Evleniyor Bala Şaşkın! Gerçekte Malhun Hatun Kimdir? - Resim : 2

Evlilik Güç Getirecek

Osman Bey ile Malhun Hatun’un evlenmesi obanın daha da güçlenmesine neden olacaktır. Ayrıca Umur Bey Osman Bey’in komutasına girecektir. Bu evlilik sonrası güç birliği kazanacak ve düşmanlara karşı bir zafer niteliği de taşıyacaktır.

Kuruluş Osman'da Nihayet Beklenen Oldu! Osman Malhun İle Evleniyor Bala Şaşkın! Gerçekte Malhun Hatun Kimdir? - Resim : 3

Tarihi Karakter Malhun Hatun Kimdir?

Tarihte Malhun Hatun, Osmanlı Devleti padişahı Orhan Gazi’nin annesidir. Aynı zamanda Osman Gazi’nin ilk eşi olarak da bilinir. Sıkça Râbi'a Bâlâ Hâtun ile karıştırılır. Ancak Râbi'a Bâlâ Hâtun Şeyh Edebali’nin kızıdır. Malhun Hatun ise Anadolu Selçuklu Veziri Ömer Abdülaziz Bey’in kızıdır. Malhun Hatun Türk asıllıdır. Aynı zamanda Hatun adına yapılmış bir türbe de vardır.

Kuruluş Osman'da Nihayet Beklenen Oldu! Osman Malhun İle Evleniyor Bala Şaşkın! Gerçekte Malhun Hatun Kimdir? - Resim : 4

Malhun Hatun Karakteri Yıldız Çağrı Atiksoy Kimdir?

Ekranların sevilen yüzü Yıldız Çağrı Atiksoy Malhun karakteri ile bu kez Kuruluş Osman’da izleyenlerle buluşacak. Yıldız Çağrı Atiksoy 1 Nisan 1986'da İzmir şehrinde doğdu. Oyuncunun serüveni 2 yıl İzmir Ege Sanat Merkezi’nde aldığı tiyatro eğitimi ile başladı.

Kuruluş Osman'da Nihayet Beklenen Oldu! Osman Malhun İle Evleniyor Bala Şaşkın! Gerçekte Malhun Hatun Kimdir? - Resim : 5

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde ise oyunculuk eğitimine devam etti. Atiksoy daha öncede ekranların ilgiyle takip edilen dizilerinde rol aldı. Savaşçı dizisinde Aslı Özkaynak karakteri ile ekranlarda görüldü. TRT 1’in gözde dizisi Şampiyon ’da ise Suna karakterini canlandırmıştı.

Kuruluş Osman'da Nihayet Beklenen Oldu! Osman Malhun İle Evleniyor Bala Şaşkın! Gerçekte Malhun Hatun Kimdir? ile ilgili etiketler osman bey
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.