Kuruluş Osman'da Moğol Komutanı Cebe Kimdir? Cemil Büyükdöğerli Kimdir, kaç yaşında?

Kuruluş Osman dizisindeki Moğol komutanı Cebe merak ediliyor. Yeni bölümde ortaya çıkan Moğol komutanı Cebe'yi oynayan Cemil Büyükdöğerli kimdir, kaç yaşında?

Kuruluş Osman Cebe karakteri merak ediliyor. İlgil çekici bir karakter olarak diziye dahil olan Moğol komutanı Cebe'i kim oynuyor?

Cemil Büyükdöğerli'nin oynadığı Cebe Karakteri Cengiz Han'ın en iyi generallerinden biri olmuş ve Cengiz Han için Subutay ve Muqali seviyesine yükselmiştir. 1211 yılında Moğollar, Jin hanedanlığına karşı savaş ilan etmiş ve Cebe'de bu istilalar sırasında ordunun sol kanadını yönetmiş, büyük askeri başarılar göstermiştir.

Cemil Büyükdöğerli kimdir?

Büyükdöğerli, 24 Aralık 1980 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 1999 yılında Gazi Anadolu Lisesini tamamladı ve 2000'de Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümünü kazandı. Bu bölümde Şahan Gökbakar ile tanıştı.

Kuruluş Osman'da Moğol Komutanı Cebe Kimdir? Cemil Büyükdöğerli Kimdir, kaç yaşında? ile ilgili etiketler Kuruluş Osman cebe cemil böyükdöğerli
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.