Kuruluş Osman'da heyecan dorukta! Osman Bey'in Haçlı ittifakıyla savaşı nefes kesecek!

Kuruluş Osman dizisinin 42. son bölümünde heyecan giderek artıyor. ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'ın yeni bölümünde Osman Bey'in kendisine karşı kurulan Haçlı ittifakı ile olan savaş sahneleri nefes kesecek.

Başrollerinde Burak Özçivit, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Ragıp Savaş gibi isimlerin rol aldığı ATV’nin en sevilen yapımlarından olan Kuruluş Osman yeni bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

NEFES KESEN AKSİYON SAHNESİ

Türk dizi tarihinin en iddialı aksiyon sahnelerinin yer aldığı 42’nci bölüme, Osman Bey ve alplerinin Bizans ordusuyla karşı karşıya geldiği nefes kesen savaş sahnesi damgasını vuracak. Osman Bey, çağrısı üzerine Söğüt’teki toya katılmak için yola düşen ve Flatyos ve adamları tarafından şehit edilen Türk beylerinin intikamını almak üzere canını ortaya koyarak savaşa girecek.

Kuruluş Osman'da heyecan dorukta! Osman Bey'in Haçlı ittifakıyla savaşı nefes kesecek!

TEKFURLAR TOPLANIYOR HAÇLI İTTİFAKI KURULUYOR

Konstantinopolis’ten gönderilen yeni birlikler sayesinde güçlenen Nikola, cüretini artırarak bölgedeki tüm tekfurları bayrağı altında topladığı bir Haçlı ittifakı kuracağını ilan eder.

Kuruluş Osman'da heyecan dorukta! Osman Bey'in Haçlı ittifakıyla savaşı nefes kesecek! - Resim : 2

Kayı Beyi olduktan sonra hedefine İnegöl Kalesi’ni koyan ve Türk boylarını birleştirmek üzere harekete geçen Osman Bey; Nikola’yı engellemek için zekice bir harekat planlar. Osman Bey, Ertuğrul Bey’in vasiyeti uyarınca yeni bir hatun alacağını Bala Hatun’a bildirirken; Dündar Bey ise beyliğini kabul etmiş göründüğü yeğenine karşı plan kurmaktan ve beylik üzerindeki iddiasından vazgeçmez.

 

Kuruluş Osman'da heyecan dorukta! Osman Bey'in Haçlı ittifakıyla savaşı nefes kesecek! ile ilgili etiketler Kuruluş Osman
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.