Kuruluş Osman Yeni Sezona Bomba Gibi Gelecek! Şimdiden Ünlü Oyuncularla Anlaştı! İşte İsimler

Yayınlandığı günden beri dev kadrosuyla izleyicilerin tutkunu olduğu, ekranların en çok reyting alan dizisi Kuruluş Osman final mi yapıyor?

Yayınlandığı günden beri dev kadrosuyla izleyicilerin tutkunu olduğu, ekranların en çok reyting alan dizisi Kuruluş Osman final mi yapıyor?

3 sezon TRT1 ekranlarında yayınlanan, Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olan Atv ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Kuruluş Osman yayınlanacak olan son bölümünden sonra sezon finali yapacağını açıkladı. 3 aylık aranın ardından yeni sezonda Eylülde çekimlerine başlanacak olan dizinin sezon finalinde neler olacağı büyük merak konusu oldu.

Kuruluş Osman Ne Zaman Başladı?

İki sezon önce başlayan dizinin yönetmen koltuğunda Metin Günay oturuyor. Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Kuruluş Osman dizisinin başrollerinde Burak Özçivit, Emre Basalak, Özge Törer, Nurettin Sönmez gibi dev oyuncuların paylaştığı dizi her Çarşamba akşamı Atv ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Cüneyt Arkın, Saruhan Hünel, Tamer Yiğit gibi oyunculuk geçmişi Yeşilçam'a kadar dayanan oyuncular rol almıştı. Dizide Bizans devleti ve Moğol imparatorluğunun Anadolu selçuklu devleti ile yaşanılan toprak kavgaları entrikalar, kurulan tuzaklar, oynanan oyunlar ve Osmanlı Devletinin kuruluş sürecini anlatılıyor.  

Son Bölümde Neler Yaşandı?

Sezon finali öncesi yayınlanan son bölümde Osman Bey Konya’da Selçuklular ile görüşür. Konyadan dönen Osman Bey Alpleri toplayarak yapılacak büyük savaş için hazırlar. Oba'da ise Malhun Hatun'un gebe olduğu haberi Osman beyi çok mutlu etmiştir. Evlat haberini alan Bala Hatun ise duygularını saklamaya çalışır.

Sezon finalinin yapılacağı 64. bölümde Osman bey'in Bizans savaşını kazandımı?, Osman Bey'in evlat sahibi olmasını Bala Hatun nasıl karşıladı? Komutan Dukas'ın getirdiği ordular uç bölgesinde nasıl değişimler yaşatacak? Nikola'nın hamlesi ne olacak? Osman Bey Lukas'ın tuzağına düşecek mi? Bizanslı Askerler Halkı kılıçtan geçirecek mi? gibi birçok sorunun cevabını arayan izleyiciler 64. bölümü merakla bekliyor.

Kuruluş Osman Yeni Sezona Bomba Gibi Gelecek! Şimdiden Ünlü Oyuncularla Anlaştı! İşte İsimler ile ilgili etiketler osman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.