Kuruluş Osman Sezon Finalinde Flaş Veda! Ünlü Oyuncunun Ayrılığı Kesinleşti!

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman 98. bölümüyle sezon finali yapıyor. Son dönemde diziye damga vuran Aygül Hatun Yenişehir kuşatması sırasında yaralanıyor. Buse Arslan Akdeniz'in canlandırdığı Aygül Hatun ölüyor mu? Kuruluş Osman 2. sezon finalinde kim veda ediyor?

Çarşamba akşamlarının en çok izlenen yapımı Kuruluş Osman 98. bölümü ile sezon finali yapıyor. İki sezondur birinciliği kimseya kaptırmayan Kuruluş Osman'da flaş bir veda gerçekleşiyor. Osman Bey ile evlenmek için Bala Hatun'u bile karşısına alan Aygül Hatun, Yenişehir kuşatması sırasında yaralanıyor. Kuruluş Osman Sezon Finalinde Flaş Veda! Ünlü Oyuncunun Ayrılığı Kesinleşti!

Buse Arslan Akdeniz'in oynadığı Aygül Hatun'un ölümü Kuruluş Osman izleyicilerini hayal kırıklığına uğrattı. İlk sezonda çaresiz bir görüntü çizen ancak gün geçtikçe güçlü bir karaktere dönüşen Aygül Hatun ölüyor mu?

KURULUŞ OSMAN AYGÜL HATUN ÖLÜYOR MU?

ATV'nin rekortmen dizisinde bugüne kadar birçok oyuncu ayrıldı. Dizinin 98. sezon finali bölümünde ise Buse Arslan Akdeniz'in ayrılığı damga vurdu. Aşk Yalanı Sever, Benim Hala Umudum var ve Yalan Dünya gibi dizilerde rol alan Buse Arslan Akdeniz Kuruluş Osman'a veda etti.

BUSE ARSLAN AKDENİZ KİMDİR?

Tarihte Aygül Hatun adına kayıtlı herhangi bir bilgi bulunmazken büyük bir ihtimak kurgu bir karakter. 1992 doğumlu Buse Arslan Akdeniz ise iki sezondur Aygül Hatun'u oynuyor.

Kuruluş Osman Sezon Finalinde Flaş Veda! Ünlü Oyuncunun Ayrılığı Kesinleşti!

Buse Arslan Akdeniz'in eşi iş adamı Kazım Akdeniz'dir. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. Sonrasında, Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Oyunculuk Bölümünde Yüksek Lisans yaptı. Oyunculuk kariyerine ilk kez 2011 yılında “Akasya Durağı” dizisiyle başladı.

Kuruluş Osman Sezon Finalinde Flaş Veda! Ünlü Oyuncunun Ayrılığı Kesinleşti! ile ilgili etiketler Kuruluş Osman sezon finali aygül hatun ölüyor mu buse arslan akdeniz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.