Kuruluş Osman için çok konuşulacak karar! Burak Özçivit ağzından kaçırdı! Tüm dizilere ilham olacak

Yayınlandığı ilk günden bu yana izleyiciyi ekran başına kilitleyen Kuruluş Osman dizisi hakkında ATV'den çok konuşulacak bir karar geldi. Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin başrolünde yer alan Burak Özçivit sürpriz kararı ağzından kaçırdı!

Yayınlandığı ilk günden bu yana izleyiciyi ekran başına kilitleyen Kuruluş Osman dizisi hakkında ATV'den çok konuşulacak bir karar geldi. Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin başrolünde yer alan Burak Özçivit sürpriz kararı ağzından kaçırdı!

Kuruluş Osman dizisinde Burak Özçivit'in oynadığı Osman Bey'in uzun süredir konuşulan amcası Dündar Bey'i öldürmesi ve kardeşi Savcı Bey'in hayatını kaybetmesi sonrası izleyici haftalardır heyecanlı anlara şahit oluyor.

Kuruluş Osman dizisi hakkında ATV'den çok konuşulacak bir karar geldi. Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin başrolünde yer alan Burak Özçivit sürpriz kararı ağzından kaçırdı! Birçok dizinin Mayıs Sonu ya da Haziran başı gibi sezon finali kararı alması sonrası gözler de Kuruluş Osman ve dolayısıyla ATV'ye çevrilmişti. Ve o karar geldi.

Kuruluş Osman dizisi ile ilgili heyecanlı gelişmelerin yaşandığı şu günlerde, diziyle ilgili alınan karar diğer birçok diziye de ilham olması bekleniyor.

Bu soysuzun ciğerini sökeceğiz! Kuruluş Osman 57. bölüm fragmanı: İcazet  almayıp hepsinin tepesine çökecek - Takvim

Şimdi Kuruluş Osman dizisiyle ilgili alınan sürpriz karara geçelim. Geçtiğimiz günlerde kameralara yakalanan Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit dizi ile ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Burak Özçivit’in Kuruluş Osman dizisinin yaz aylarında da izleyici karşısına çıkma ihtimali olduğunu açıklaması büyük bir heyecan yarattı.

Kuruluş Osman 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Kuruluş Osman 56.  son bölüm...

Kuruluş Osman'ın yaz aylarında da devam edebileceği ve ek olarak yaz arasının kısa tutulacağı önemli bir adım olarak görülüyor.

 

Kuruluş Osman için çok konuşulacak karar! Burak Özçivit ağzından kaçırdı! Tüm dizilere ilham olacak ile ilgili etiketler Kuruluş Osman ATV Burak Özçivit dündar bey osman bey savcı bey
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.