Kuruluş Osman Gümbür Gümbür Geldi! Ancak Gelişi Sadakatsizi Küme Düşürdü! Savaş Asıl Şimdi Başladı

Geçen sezonun iddialı yapımlarından Kuruluş Osman yeni sezonunu açtı. Dün akşam yayınlanan yeni sezon ilk bölümüyle izleyicilerle buluşan Kuruluş Osman dizisinin dönüşü muhteşem oldu.

Geçen sezonun iddialı yapımlarından Kuruluş Osman yeni sezonunu açtı. Dün akşam yayınlanan yeni sezon ilk bölümüyle izleyicilerle buluşan Kuruluş Osman dizisinin dönüşü muhteşem oldu. Sadakatsiz dizisi ile rakip olan Kuruluş Osman reytinglerde zirveye yerleşti. ATV'nin geçen sezon reyting rekortmeni olan dizisi Kuruluş Osman'ın dönüşü muhteşem oldu.

Yenilenen Hikaye ve Güçlü Kadro

Başrolünde yakışıklı oyuncu Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman dizisine yeni sezonda birçok karakter dahil olmuştu. Yenilenen mekanları ve sağlam hikayesi ile geri dönen Kuruluş Osman; geçen haftanın birincisi olan Sadakatsiz dizisini tahtından etti.

Cansu Dere'nin başrolünde yer alan Sadakatsiz dizisi yeni sezonuna geçen çarşamba günü başlamıştı. AB kategorisi harici diğer izlenme kategorilerinde birinci olan Kuruluş Osman üçüncü sezonuna çok iyi bir başlangıç yaptı. 

Diziler Arası Reyting Savaşı

Geçen sezondan beri Sadakatsiz dizisi ile rekabet halinde olan Kuruluş Osman; Sadakatsiz dizisine reytinglerde darbe vurdu. Kanal D'nin iddialı yapımlarından olan Sadakatsiz dizisi geçen hafta aldığı reytingi bu hafta alamadı. Dün akşam yayınlanan bölümünde izlenme oranlarında gerileme olan Sadakatsiz dizisi sadece AB kategorisinde birinci sırada yer aldı. Diğer iki kategoride ikinci olan Sadakatsiz dizisinin işi zorlaştı.

Kuruluş Osman Gümbür Gümbür Geldi! Ancak Gelişi Sadakatsizi Küme Düşürdü! Savaş Asıl Şimdi Başladı

Kıyasıya Rekabet Başladı

Çarşamba günlerinin en çok izlenen iki yapımı olan Sadakatsiz ve Kuruluş Osman arasında dün akşam itibari ile reyting savaşı tekrardan başladı. Kuruluş Osman dizisi yeni sezonuna iyi hazırlanmıştı. Başrol oyuncusu Burak Özçivit'in canlandırdığı Osman karakterinin değişen hikayesi diziye farklı bir yön kattı.

Geçen haftanın reytinglerinde birinci olan Sadakatsiz dizisinin başrolünde yer alan başarılı Cansu Dere'nin performansı da izleyicilerden tam puan almıştı. İki dizi arasında başlayan kıyasıya rekabet Çarşamba akşamlarına damga vuracağa benziyor.

Kuruluş Osman Gümbür Gümbür Geldi! Ancak Gelişi Sadakatsizi Küme Düşürdü! Savaş Asıl Şimdi Başladı ile ilgili etiketler Kuruluş Osman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.