Kuruluş Osman Fakih kimdir? İbrahim Fakih'i oynayan Murat Serezli kaç yaşında, eşi kim?

Murat Serezli, Kuruluş Osman dizisine İbrahim Fakih karakteri ile dahil oldu. Dizide dengeleri değiştirmesi beklenen Fakih tarihte kimdir? Kuruluş Osman'ın İbrahim Fakih'i Murat Serezli hayatı...

ATV ekranlarında sevenleri karşısına çıkan Kuruluş Osman dizisinde Murat Serezli rüzgarı esiyor. Başarılı oyuncu diziye bir casus olarak katıldı. Peki, İbrahim Fakih tarihte kimdir?

Kuruluş Osman dizisinde ekrana gelen İbrahim Fakih'e dair ayrıntılı bilgi bulunmuyor. Dizide ise, Söğüt'e derviş kılığı ile gelen bir örgüt lideri olan casustur.

MURAT SEREZLİ KİMDİR?

Esat Murat Serezli, 3 Ekim 1969 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Metin Serezli ve Nevra Serezli'nin oğludur. Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümünde okudu. Okul yıllarından itibaren 3D Animasyon, bilgisayar programcılığı, seslendirme ve yönetmenlik yaptı.

Kristal Elma kazanan Serezli, çeşitli reklamlarda yer aldı. Birçok sinema filmi, dizi ve sitcom'un ardından, Av Mevsimi ve Devrim Arabaları'ndaki drama performansları öne çıkardı. İyi Beslen Mutlu Yaşa adlı programın ardından 2013 yılında atv'de yayınlanan Kapanmadan Kazan adlı yarışma programını sundu. 2016 yılında başrolünde oynadığı aksiyon-drama filmi Dağ II'de canlandırdığı "Veysel Yarbay" karakteriyle büyük beğeni toplayan Serezli, 2017-2021 yılları arasında FOX'ta yayınlanan Savaşçı dizisinde "Kopuz Albay"a hayat verdi. 22 Aralık 2021'de TRT 1'de yayınlanmaya başlayan 112 Acil Çağrı programını sunmakta ve aynı zamanda 2022'de vizyona girmesi beklenen Göktürk Üçlemesi'nin ilk filmi İlk Göktürk için hazırlanmaktadır.

Kuruluş Osman Fakih kimdir? İbrahim Fakih'i oynayan Murat Serezli kaç yaşında, eşi kim? ile ilgili etiketler Kuruluş Osman fakih metin serezli kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.