Kuruluş Osman Cüneyt Arkın hangi rolde? Aksakallılar kimdir?

Kuruluş Osman Cüneyt Arkın hangi rolde? Aksakallılar kimdir? Cüneyt Arkın Kuruluş Osman'da hangi karakteri canlandıracak sorusunun yanıtı haberimizde. Kuruluş Osman yeni sezon bölümleri 7 Ekim Çarşamba'dan itibaren ATV'De. İşte detaylar..

Kuruluş Osman Cüneyt Arkın hangi rolde? Aksakalıllılar kimdir? Cüneyt Arkın Kuruluş Osman'da hangi karakteri canlandıracak? İşte detaylar..

KURULUŞ OSMAN CÜNEYT ARKIN HANGİ ROLDE?

Kara Murat filmleri başta olmak üzere Yeşilçam’ın birçok projesinde yer alan Cüneyt Arkın Kuruluş Osman dizisiyle ekranlara döndü. Cüneyt Arkın, dizide Aksakallıların reisi rolünü canlandıracak.

Dizinin yapımcılığının yanı sıra, proje tasarım ve senaryosunu da üstlenen Mehmet Bozdağ, Twitter hesabından Cüneyt Arkın'la fotoğrafını paylaşarak şu notu yazmıştı:'Kuruluş Osman' kadrosuna katıldığını "Niye çok seviliyor? Niye herkesin kahramanı? Çünkü gönlüyle konuşuyor. Gönlüyle bakıyor. Bu güzel gönülle yeni sezonu ve karakterini konuştuk. Hoş geldin Cüneyt Arkın"

AKSAKALLILAR KİMDİR

CÜNEYT ARKIN KURULUŞ OSMAN'DA HANGİ KARAKTERİ CANLANDIRACAK?


AKSAKALLILAR KİMDİR?

Aksakallılar ya da Aksaçlılar, İhtiyarlar heyeti gibi isimlerle duyduğumuz Türklerin en eski teşkilatıdır. Türklerin kaderine yön vermeye çalıştığı söylenen ‘Ak sakallılar’ veya ‘Börü Budun’ olarak biliniyor.

 

Kuruluş Osman Cüneyt Arkın hangi rolde? Aksakallılar kimdir? ile ilgili etiketler Kuruluş Osman Cüneyt Arkın kuruluş osman cüneyt arkın hangi rolde aksakallılar kmidir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.