Kuruluş Osman Cerkutay müslüman olacak mı? Türk obalarına baskınlar yapan komutan Cerkutay kimdir?

Kuruluş Osman 52. bölüm bu akşam ATV'de ekrana geldi. Dizi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Ancak dizide öyle bir karakter var ki izleyici çok merak ediyor. Cerkutay müslüman olacak mı sorusu da son birkaç bölümdür izleyicinin araştırdığı bir diğer konu.

Cerkutay tarihte Türk obalarına baskın veren Balgay'ın yardımcısı ve sağ koluydu. Tarihte Cerkutay karakterinin müslüman olup olmadığı ile ilgili Kuruluş Osman izleyicisinin merak ettiği konulardan.

Kuruluş Osman 51. bölümü 24 Mart akşamı yayınlandı. ATV'nin iki sezondur devam eden ve ilgiyle takip edilen dizisi Kuruluş Osman son bölümü yine izleyiciyi ekran başına kilitledi. Peki Kuruluş Osman Cerkutay Müslüman olacak mı?

CERKUTAY MÜSLÜMAN OLACAK MI?

Tarihte Cerkutay, Mogol komutan olan Balgayın yardımcısı, sağ koludur ve aynı zamanda bir Mogol askeridir. Komutanı olan Balgayın yanına girerek Türk obalarına baskın yapan askerler arasındadır.

CERKUTAY DİYE BİRİSİ TARİHTE VAR MI?

Çeşitli kaynaklarda araştırmalar yapılmıştır fakat kesin bir sonuca varılmamıştır.

Kuruluş Osman Cerkutay müslüman olacak mı? Türk obalarına baskınlar yapan komutan Cerkutay kimdir? ile ilgili etiketler Kuruluş Osman kuruluş osman cerkutay cerkutay müslüman olacak mı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.