Kuruluş Osman bu akşam yok mu? 13 Ocak Kuruluş Osman bugün var mı? Kuruluş Osman neden yok?

Kuruluş Osman bu akşam var mı sorusu, dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor. 13 Ocak Çarşamba akşamı Kuruluş Osman yeni bölümü bekleyenler sürprizle karşılaştı. ATV yayın akışında kendine yer bulamayan Kuruluş Osman bu akşam neden yok?

Kuruluş Osman bugün var mı, Kuruluş Osman 13 Ocak Çarşamba yeni bölüm yayınlanacak mı soruları ATV izleyenlerinin en çok merak ettiği sorulardan oldu. Burak Özçivit'in Osman Bey'i canlandırdığı sevilen dizi Kuruluş Osman bu akşam yok mu?

KURULUŞ OSMAN BUGÜN VAR MI?

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü bu hafta ekrana gelmeyecek. ATV yayın akışında çarşamba günü 20:00'de Maraşlı Özel bölümü, 20:45’de Beşiktaş – Çaykur Rizespor maçı yer alıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı da henüz yayınlanmadı.

13 OCAK KURULUŞ OSMAN NEDEN YOK?

Kuruluş Osman yeni bölüm bu akşam var mı Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı bekleniyor

13 OCAK ATV YAYIN AKIŞI

08:00 Kahvaltı Haberleri

10:00 Müge Anlı ile Tatlı Sert

13:00 ATV Gün Ortası

14:00 Beni Bırakma

16:20 Esra Erol’da

19:00 ATV Ana Haber

20:00 Maraşlı Özel

20:45 Beşiktaş – Çaykur Rizespor

22:45 Akıncı

02:00 Maraşlı

Kuruluş Osman bu akşam yok mu? 13 Ocak Kuruluş Osman bugün var mı? Kuruluş Osman neden yok? ile ilgili etiketler Kuruluş Osman kuruluş osman neden yok kuruluş osman bu akşam var mı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.