Kuruluş Osman Bamsı öldü mü? Nurettin Sönmez diziden ayrıldı mı?

Kuruluş Osman Bamsı öldü mü? Nurettin Sönmez diziden ayrıldı mı? Bu akşam ekranlara dönüş yapacak olan Kuruluş Osman dizisinin Bamsı karakterine ne olduğu merak ediliyor. Kuruluş Osman Bamsı öldü mü? Nurettin Sönmez diziden ayrıldı mı?

Kuruluş Osman Bamsı öldü mü? Nurettin Sönmez diziden ayrıldı mı? ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman’ın yayınlanan son bölümünde Bamsı’nın nışanlısı tarafından vurulması herkesi şok etkisinde bırakmıştı. 21. Bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan Kuruluş Osman dizisinin Bamsı karakterinin akıbeti merak ediliyor. Kuruluş Osman Bamsı öldü mü? Nurettin Sönmez diziden ayrıldı mı?

Bamsı Öldü mü? Nurettin Sönmez Kuruluş Osman Dizisinden Ayrıldı Mı?

Nurettin Sönmez'in hayat verdiği Bamsı karakterinin diziden ayrılıp ayrılmadığı merak ediliyor. Bu sorunun yanıtı henüz belli olmadı.

Bamsı Beyrek Tarihte Kimdir?

Bamsı Beyrek Dede Korkut hikâyelerinde, Türk, Azerbaycan ve bazı Altay efsaneleri ile masallarında bahsedilen Türk kahraman. Bey Böyrek, Bay Bura, Bey Birye, Beğ Beyreg, Bey Beyrek, Bay Börek, Bağ Böğrek gibi adlarla da bilinmektedir. Atının adı Dengiboz veya Bengibozdur.

Kuruluş Osman Bamsı öldü mü? Nurettin Sönmez diziden ayrıldı mı?

Bamsı Beyrek, hikâyelerdeki ana karakter olan Salur Kazan'ın en yakın arkadaşıdır. Ayrıca tüm Oğuz beyleri içinde en yakışıklı dört kişiden biridir. Bamsı Beyrek'in adına Dede Korkut hikâyeleri dışında da rastlanır.

Oğuzlar arasındaki iç savaşın anlatıldığı hikâyede, Bamsı Beyrek'in kaçırılmasından da bahsedilir.

İç Oğuz ve Dış Oğuz arasında düşmanlık başlamıştır. Bamsı Beyrek'in kendisi İç Oğuz'dan olup karısı Dış Oğuz'dandır. Dış Oğuz beyleri Beyrek'i yanlarına çağırıp kendilerini desteklemesini isterler. Beyrek ise İç Oğuz'un başındaki Salur Kazan'ın en yakın dostudur ve ona ihanet etmez. O zaman Aruz Koca sinirlenir ve Beyrek'i yaralar.

Nurettin Sönmez Kimdir?

24 Temmuz 1978 yılında İstanbul'da doğan Nurettin Sönmez, eğitimini İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü'nde tamamlamıştır. Nurettin Sönmez ayrıca Diyalog İletişim Oyunculuk Okulu ve Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Mavi Kelebekler dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

TRT ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Bamsı Beyrek karakterine hayat vermiştir. Nurettin Sönmez, 1.85 metre boyunda, 90 kilo ve Aslan burcudur.

Şimdilerde Kuruluş Osman dizisinde oynamaktadır.

Kuruluş Osman Bamsı öldü mü? Nurettin Sönmez diziden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Kuruluş Osman ATV Bamsı öldü mü Nurettin Sönmez diziden ayrıldı mı Bamsı'ye ne olacak Bamsı eşi 21 bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.