Kuruluş Osman 92. Bölüm Fragmanı! Kuruluş Osman'da Gelecek Hafta Neler Olacak?

Kuruluş Osman 92. bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamlarının zirve dizisi Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında yine heyecan oldu anlar yaşanıyor. Peki dizinin yeni bölüm fragmanında neler var? İşte Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı...

Kuruluş Osman 92. bölüm fragmanı izlemek isteyenler araştırmalara başladı. Burak Özçivit'in başrol oynadığı dizi her hafta bir başka heyecana neden oluyor. Peki gelecek hafta neler olacak?

KURULUŞ OSMSN 92. BÖLÜM FRAGMANI

Kuruluş Osman Son Bölümde Neler Oldu?

Bilecik'te yapılan düğün hazırlığı bütün hızıyla devam eder. Bilecik Tekfuru Justinyanus, Osman Bey ve ailesini öldürmek için nasıl bir hamle yapacaktır? Osman Bey ve Hatunları düğün davetlisi kisvesiyle kaleye girerler. Niyetleri Bilecik'i fethetmektir fakat hesap etmedikleri bir şey vardır. Osman Bey tekfurların oyununa nasıl karşı koyacaktır? Orhan ve Alaeddin'in Bilecik'te esir tutulduğunu bilen Bala Hatun ve Malhun Hatun çocuklarının yerini bulabilecek midir?

Kuruluş Osman son bölüm izle! ATV Kuruluş Osman 91. bölüm full kesintisiz tam bölüm izle! Kuruluş Osman  yeni fragmanı...

Barkın'ın Söğüt'ü işgal planı

Kayı Obası yüreği ağzında, çocuklardan ve Osman Bey'den gelecek iyi haberleri beklerken Barkın ise Söğüt'ü ele geçirmek için kendi oyununu kurmaya çalışır. Barkın'ın hain planı nedir?

Bilecik Tekfuru Juntinyanus'un elindeki büyük koz

Bilecik tekfuru Justinyanus, Yarhisar'dan gelecek olan düğün kafilesini büyük bir heyecanla beklemektedir. Gelinin gelmesini bekleyen tekfur büyük bir şok yaşar. Osman Bey ve Alpları Bilecik'i fethetmeye gelmiştir fakat Bilecik Tekfuru Juntinyanus'un elinde büyük bir koz vardır. Orhan ve Alaeddin! Osman Bey çocukları için fütuhattan vazgeçecek midir?

Kuruluş Osman 92. Bölüm Fragmanı! Kuruluş Osman'da Gelecek Hafta Neler Olacak? ile ilgili etiketler Kuruluş Osman fragman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.