Kuruluş Osman 90. Bölüm Fragmanı! Hayallerimize Varana Dek Doludizgin at sürelim!

Kuruluş Osman 90. bölüm fragmanı izlemek isteyenler ekran başına... Çarşamba akşamlarının en çok izlenen yapımı Kuruluş Osman yeni bölümünde 1299'a doğru dolu dizgin at sürülüyor. Peki Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak?

Kuruluş Osman 90. bölüm fragmanı yayınlandı. Reyting rekortmeni dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı...

KURULUŞ OSMAN 90. BÖLÜM FRAGMANI

Kuruluş Osman Son Bölümde Neler Oldu?

Selcan Ana’ya yapılan saldırı bütün Kayı Obasını galeyana getirmiştir. Osman Bey bu işin peşini bırakmayacaktır. Osman Bey meseleyi çözmek için ne yapacaktır? Malhun Hatun ve Bala Hatun, Cornelia’nın Selcan Ana’yı koruma numarasıyla kendisini aklamaya çalıştığını fark ederler. Şimdi sıra Cornelia’nın hainliğini ispat etmektedir. Cornelia’yı açık edecek delil nedir?

Kuruluş Osman 89. son bölümde Osman Beyden Nikolaya büyük darbe İşte Kuruluş Osman son bölümde yaşananlar

Osman Bey, Barkın ve İbrahim Fakih kimliğine bürünen Usta Arius’u karşısına alır. İvaz Bey ve Umur Bey’in ölümüne dair şüphelerini dile getirir. Usta ve Barkın, Osman Bey’in şüphelerini bertaraf etmeye çalışmak için ne yapacaklardır? Osman Bey bir yandan görünmez düşmanıyla uğraşırken öte yandan da İnegöl’ün fethi için hazırlıklarına devam eder. Nikola’ya göz açtırmamaya kararlıdır. Osman Bey’in Nikola’ya vuracağı büyük darbe nedir?

Osman Bey düşmanının niyetini çözmüştür. Tüm çabalarına rağmen oyunlarını bozmakta kararlıdır. İnegöl fethedilene kadar pusatını kınına sokmayacaktır. Bu uğurda önüne çıkan en büyük engel Usta Arius’tur. Osman Bey Usta Arius’un canını alacak mıdır?

Kuruluş Osman 90. Bölüm Fragmanı! Hayallerimize Varana Dek Doludizgin at sürelim! ile ilgili etiketler Kuruluş Osman fragman
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.