Kuruluş Osman 57. bölüm izle

Kuruluş Osman 57. bölüm full izlenmek için yayında. Çarşamba akşamında ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman 57. bölüm tek parça halinde Youtube de. Kuruluş Osman 58. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Burak Özçivit’in oynadığı Kuruluş Osman dizisi 57. bölüm ile 5 Mayıs Çarşamba akşamında ATV ekranlarında izleyicisiyle buluştu.

Kuruluş Osman 57. son bölümünde; Barış’ın kalbi bir kez daha kırılır. Dönüşü olmayan bir yola doğru hızla gidilirken Barış hem kendi zaaflarıyla hem çocukluğuyla hem de duyguları ile hesaplaşmak zorundadır. Her şeyin bittiğini zannederek buna katlanmak durumunda olduğunu düşünmektedir.

Kuruluş Osman 57. bölüm izle

Zeynep de bu kez kararlı, inançlı bir aşık olarak sıkıştığı köşeden Barış'ı da, kendini de son kez dışarı çıkarmak için uğraşmaktadır. Artık mutsuzluğa, umutsuzluğa, incinmeye asla tahammülleri yoktur. Barış uzun süredir Zeynep'ten görmediği bu tavırla beraber aşkına daha da bir umutla bağlanır.

Kuruluş Osman 57. bölümünü izlemek için tıklayınız

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.