Kuruluş Osman 54. bölüm izle!

Kuruluş Osman 54. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak youtube platformunda. 14 Nisan akşamında ATV’de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin 54. son bölüm tek parça linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Burak Özçivit’in oynadığı Kuruluş Osman dizisi 14 Nisan Çarşamba akşamında ATV ekranlarında yayınlandı. Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Kuruluş Osman dizisinin son bölümünde; Kurduğu oyunla Dündar Bey'in İnegöl Kalesi'nden kaçarak kendisine gelmesini sağlayan Osman Bey, amcasını sonunda obaya yerleştirir.

Kuruluş Osman 54. bölüm izle!

Dündar Bey'i Papa'nın ajanları Süleyman ve Melik'le yüzleştiren ve ihanetlerini tek tek itiraf ettiren Osman Bey, hainin cezasının tez elden verilmesine hükmeder.

Kayı Obası'ndaki bu iç hesaplaşmadan faydalanmak isteyen Nikola, Söğüt'e baskın yapmak için kuvvetlerini harekete geçirir. Papa'nın ajanlarının sağladığı istihbaratla Söğüt'ün altına kazılmış tünelleri kullanmayı hedefleyen Nikola, Togay'ın yokluğunda bölgedeki hakimiyeti ele geçirmeyi hedeflemektedir.

KURULUŞ OSMAN 54. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kuruluş Osman 54. bölüm izle! ile ilgili etiketler Kuruluş Osman kuruluş osman 54. bölüm kuruluş osman son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.