Kuruluş Osman 51. bölüm fragmanı izle!

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman 51. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 17 Mart akşamı yayınlanan son bölüm sonrası Kuruluş Osman 51. bölüm fragmanı merak ediliyor. Yeni bölümde neler oldu?

Kuruluş Osman 51. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Burak Özçivit'in başrolünde olduğu ve 2 sezondur izleyenlerini ekran başına kilitleyen Kuruluş Osman yeni bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Dizinin takipçileri ise Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti.

Kara Şaman Togay'ın, Malhun Hatun'u yaralayarak Osman Bey'e meydan okumasının ardından; Konstantiniyye'den yeni birliklerle dönen Nikola, Flatyos'un intikamını almak için yemin eder. Flatyos'un anısını yaşatmak için savaşçı kimliğine bürünen ve gladyatör kostümü giyen Nikola, Papa'nın ajanları Süleyman ve Melik aracılığıyla Togay'la bir araya gelir. İkili ittifak kararı alırken hedefine Söğüt'ü koyar!

Kuruluş Osman 50.bölüm fragmanı izle: Kuruluş Osman yeni bölümde Malhun  Hatun ölecek mi? - Medya Haberleri

KURULUŞ OSMAN 51. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Kuruluş Osman 51. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Kuruluş Osman kuruluş osman 51. bölüm fragmanı izle kuruluş osman yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.