Kuruluş Osman 50. bölüm fragmanı izle!

ATV ekranlarının Çarşamba akşamı yayınlanan dizisi Kuruluş Osman yeni son bölümüyle bu akşam ekrana geldi. Dizinin takipçileri Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izlemek için de harekete geçti. Peki, Kuruluş Osman 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kuruluş Osman 10 Mart 2021 Çarşamba akşamı ATV'de yayınlandı. Burak Özçivit'in rol aldığı ve Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kuruluş Osman 49. son bölümü bu akşam ekrana geldi. Dizinin izleyenleri, son bölümün ardından Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanını izlemek için sosyal medya ve youtube sayfalarında araştırmaya başladı.

"Obada bir hain vardır ve en yakınımızdadır"

SAVCI BEY FLATYOS'TAN İNTİKAMINI ALABİLECEK Mİ?

Nikola ve Flatyos tarafından tuzağa düşürülerek Alpleriyle birlikte çembere alınan Osman Bey, bir ölüm kalım savaşının ortasında kalır. Bayhoca'nın yaralanması ile sarsılan Kayı Alpleri, Bizans kuvvetlerine karşı hayatta kalma mücadelesine girişir. Savcı Bey, Flatyos'un attığı oklarla yaralanan oğlunu savaş meydanından çıkarmaya çalışırken; Osman Bey çemberi yarabilmek için beklenmedik bir hamle yapar.

Kuruluş Osman 49. Yeni Bölüm Fragmanı yayınlandı (10 Mart 2021 Çarşamba)  videosunu izle | Son Dakika Haberleri

 KURULUŞ OSMAN 50. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Kuruluş Osman 50. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Kuruluş Osman kuruluş osman 50. bölüm fragmanı kuruluş osman yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.