Kuruluş Osman 43. bölüm fragmanı izle!

cKuruluş Osman 43. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 20 Ocak Çarşamba akşamı ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman 43. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kuruluş Osman 43. bölüm fragmanı izle linki merak ediliyor. ATV ekranlarının fenomen dizisi Kuruluş Osman 43. yeni bölüm fragmanı, dizinin yeni bölümünün bu akşam ekrana gelmesinin ardından araştırılmaya başlandı. Peki, Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KURULUŞ OSMAN 43. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Osman Bey'in amcası Dündar Bey'in kendinden habersiz Nikola ile buluşmasına tepkisi çok sert oldu.

Buluşmanın ardından obaya dönen Dündar Bey'i huzuruna çağıran Osman Bey, Savcı Bey ve Gündüz Bey'in şahitliğinde amcasından hesap sordu. Dündar Bey, buluşmayı kabul edip Nikola'ya karşı oyun kurmayı planladığını söylese de Osman Bey kendisinden habersiz bu girişimi nedeniyle Dündar Bey'i affetmedi.

Kuruluş Osman 42. bölüm tek parça izle! Kuruluş Osman son bölüm izle -  Takvim

Yayının kirişini Dündar Bey'in boğazına geçiren Osman Bey "Bey soyundan gelenlerin kanı dökülmez emmi. Bu yüzden, ihanet ettiklerinde yay kirişiyle öldürmek gerekir. İmdi diyesin; bana haber etmeden kendi başına nasıl iş yaparsın? Obanın beyini nasıl çiğnersin?" diyerek hesap sordu.

Kuruluş Osman 43. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Kuruluş Osman kuruluş osman 43. yeni bölüm fragmanı kuruluş osman yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.