Kuruluş Osman 40. bölüm full izle! Kuruluş Osman 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kuruluş Osman 40. bölüm full izle linki araştırılıyor. 30 Aralık Çarşamba akşamı ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman 40. bölüm tek parça full halinde BLU TV ekranlarında da izlenebilecek. Peki, Kuruluş Osman 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV ekranlarının 2. sezonuyla da rekorlar kıran dizisi Kuruluş Osman 40. yeni bölümüyle ekrana gelecek. 30 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Osman Bey'in, Bey olması üzerine köşeye sıkıştığını düşünen Nikola, sürpriz bir destekle yeniden güç kazanır. Peki, Kuruluş Osman 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM ÖZETİ!

Dündar Bey, Toy'da yaşadığı hayal kırıklığının ardından yeni çareler ararken; Savcı Bey kendisini desteklediğini sandığı amcasının oyunu karşısında öfkelidir. Müslüman olmaya karar veren Targun Hatun ise Osman Bey'i elde edebilmek için yeni bir plan kurar.

Kuruluş Osman'ın yeni bölümü için son 2 saat⏳

Etiketimiz ➡ #BeyOsman
Yorumlarınızı bekliyoruz! #KuruluşOsman @atvcomtr pic.twitter.com/w0q2hvP4GM

— Kuruluş Osman (@Kurulusosmanatv) December 30, 2020

Beylik emanetlerini teslim alan Osman Bey'in ilk icraatı ne olacak? Osman Bey, Dündar Bey'in oyununu nasıl bozacak? Dündar Bey, beylik sevdasından vazgeçecek mi?

Kuruluş Osman 40. bölüm full izle! Kuruluş Osman 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 2

Savcı Bey, yaşadığı hayal kırıklığının ardından nasıl bir hamle yapacak? Nikola, Osman Bey'in Kayıların başına geçmesine nasıl karşılık verecek? Targun Hatun, Osman Bey'e duygularına gem vurabilecek mi? Flatyos, Kayı Obası'ndan kaçabilecek mi?

KURULUŞ OSMAN 40. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Kuruluş Osman 40. bölüm full izle! Kuruluş Osman 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler Kuruluş Osman kuruluş osman 40. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.