Kuruluş Osman 39. bölüm fragmanı izle!

Kuruluş Osman 39. bölüm fragmanı izlemek isteyenler araştırmalara başladı. 16 Aralık Çarşamba akşamı yeni bölümü ekrana gelen Kuruluş Osman 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kuruluş Osman 39. bölüm fragmanı izle bağlantısı araştırılıyor. ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman 39. bölüm fragmanı, dizinin son bölümünün bu akşam ekrana gelmesinin ardından takipçiler tarafından merak ediliyor. Peki, Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KURULUŞ OSMAN 39. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KURULUŞ OSMAN 38. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Osman Bey’in yokluğunda Dündar Bey ve Savcı Bey’in girişimleri ile Kayı Obası’nda yeni bey seçimi için Toy toplanmasına karar verilir. Kulucahisar Kalesi’ni kaybetmenin acısıyla Geyhatu’ya giderek kendisine tuzak kuranın Yavlak Arslan olduğunu açıklayan Nikola, Targun Hatun’u ise Kayı beylerinin yemeğini zehirlemesi için görevlendirir.

Kuruluş Osman 38. son bölüm kesintisiz izle! Kuruluş Osman 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Osman Bey, Moğol tehdidine karşı Geyhatu’yla yüzleşmek zorunda kalırken, Ertuğrul Bey’den gelen haber obada bomba etkisi yaratır. Kayı Obası’nın yeni beyi kim olacak? Ertuğrul Bey’den gelen haber ne?

Savcı ve Dündar Beyler, Toy’dan istediğini alabilecek mi? Osman Bey, Bizans-Moğol kıskacından kurtulmak üzere kiminle ittifaka gidecek? Targun Hatun, Nikola’dan aldığı zehirle ne yapacak? Flatyos, Osman Bey’i ele geçirmek için nasıl bir oyun kuracak? Bala Hatun ve Targun Hatun arasındaki gerilim nasıl sonuçlanacak?

Kuruluş Osman 39. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Kuruluş Osman kuruluş osman 38. bölüm fragmanı kuruluş osman yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.