Kuruluş Osman 36. bölüm full kesintisiz izle!

Kuruluş Osman 36. bölüm full kesintisiz izle! Kuruluş Osman 36. bölüm izle bağlantısı tek parça dizi bitiminde ATV'de. Bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Kuruluş Osman 36. bölüm tek parça BLU TV ekranlarında da izlenebilecek. Peki, son bölümde neler yaşanacak?

Kuruluş Osman 36. bölüm izle linki merak ediliyor. Cüneyt Arkın ve Tamer Yiğit'in rol aldığı Kuruluş Osman 36. bölüm tek parça ATV ve youtube üzerinden de izlenebilecek. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümünde Ertuğrul Bey'in ölümü iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.

Kuruluş Osman son bölümde; Ağabeyi Savcı ve amcası Dündar'ı Kulucahisar Kalesi'nden kurnaz bir planla kurtaran Osman Bey, Bala Hatun'un kendisine yeni bir eş bulmasına yönündeki tavsiyesinin ardından Targun Hatun'u eş olarak alacağını ilan eder. Osman Bey tarafından küçük düşürülmenin acısını Flatyos'tan çıkaran Nikola, Yavlak Arslan'dan gelen buluşma teklifini lehine çevirmenin yollarını arar. Nikola ile barışması için yapılan teklife, hedefine Kulucahisar'ı koyan Osman Bey'in hamlesi çok farklı olacaktır. Osman Bey, Targun Hatun'la evlenecek mi? Kulucahisar Kalesi geri alınabilecek mi?

KURULUŞ OSMAN 36. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Nikola kendisini hayal kırıklığına uğratan Flatyos'a hangi görevi verecek? Bala Hatun, Targun Hatun'un sırrını çözebilecek mi? Bamsı Bey, Cerkutay'dan öğrendikleriyle ne yapacak? Osman Bey'in Targun Hatun kararı obada nasıl karşılanacak?

Kuruluş Osman 36. bölüm full kesintisiz izle! ile ilgili etiketler Kuruluş Osman kuruluş osman son bölüm kuruluş osman 36. bölüm tek parça
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.