Kuruluş Osman 34. bölüm full izle!

Kuruluş Osman 34. bölüm full kesintisiz izle! Kuruluş Osman 34. bölüm izle bağlantısı tek parça ATV'de yayınlanacak. Bu akşam son bölümü ile ekrana gelecek olan Kuruluş Osman 34. son bölüm tek parça puhu tv ekranlarında da izlenecek.

Kuruluş Osman 34. bölüm izle linki merak ediliyor. Cüneyt Arkın ve Tamer Yiğit'in de kadrosuna katıldığı Kuruluş Osman 34. son bölüm tek parça ATV ekranlarında yayınlanacak. Dizinin son bölümü geçtiğimiz hafta Çarşamba günü ekrana gelmişti. Peki, Kuruluş Osman 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kuruluş Osman 34. son bölümde; diziye dahil olan genç oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat, bu çarşamba ilk kez 'Kuruluş Osman' izleyicilerinin karşısına çıkacak. Namlı bir Peçenek beyinin kızı olan karakteriyle hikayeye dahil olan Zeynep Tuğçe Bayat, kendisini tutsaklıktan kurtaran Osman Bey'le birlikte obaya gelerek dengeleri hayli değiştirecek.

KURULUŞ OSMAN 34. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.