Kuruluş Osman 31. bölüm full izle!

Kuruluş Osman 31. bölüm full izle! Kuruluş Osman 31. bölüm izle bağlantısı tek parça ATV'de. 28 Ekim Çarşamba akşamında Kuruluş Osman 31. bölüm tek parça ATV ekranlarında izlenecek.

Kuruluş Osman 31. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Burak Özçivit'in rol aldığı Kuruluş Osman 31. bölüm tek parça ATV'den izlenecek. Dizinin son bölümü bu akşam ekranlarda olacak.

Kuruluş Osman 31. son bölümünde; Çarşamba akşamları heyecanlı gelişmeleri ATV ekranlarında izleyici ile buluşturan Kuruluş Osman'ın son bölümünde Ertuğrul Bey'in Savcı Bey'i Geyhatu için görevlendirmesi dikkat çekmişti. Dizinin bu haftaki yeni bölümünde ise Bamsı Bey'in geri dönüşü ve babasının sözünü dinlemeyen Osman Bey'in akıbeti merak konusu olacak.

KURULUŞ OSMAN 31. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yeni bölümde üç bölümdür heyecanla beklenen Nurettin Sönmez'in canlandırdığı Bamsı Bey karakteri obaya geri dönüyor. Bamsı Bey'in geri dönmesi izleyicilerde büyük bir heyecan yarattı. Bugün ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman 31. bölüm 2. fragmanında Ertuğrul Bey, Osman Bey'e zehir zemberek ikazlarda bulunuyor. Osman Bey'in Ertuğrul Bey'e sarf ettiği "Sen Ertuğrul Bey misin?" sözleri izleyenlerin dikkatini çekiyor. Çarşamba günü saat 20.00'de izleyicisiyle buluşacak dizide yaşanan gelişmelerle heyecan doruklara çıkacak.

 

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.