Kuruluş Osman 24. Bölüm İzle! Kuruluş Osman 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kuruluş Osman 23. bölüm izle! ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kuruluş Osman, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. 27 Mayıs akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Osman Bey, Alişar'ı idam etmek için obaya getiriyor. Bala Hatun'la evlenen Osman Bey artık Şeyh Edabalı'nın desteğini almıştır. Dizinin bu akşam ekranlara gelen yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Kuruluş Osman 23. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

Kuruluş Osman 23. bölüm izle! Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Kuruluş Osman, bu akşam saat 20:00'da ATV ekranlarında sevenlerinin karşısına çıkacak. Koronavirüs tedbirleri kapsamında dizilere verilen ara devam ediyor. Başrollerinde; Burak Özçivit, Özge Törer, Aslıhan Karalar, Nurettin Sönmez ve Alma Terzic'in yer aldığı dizinin yeni bölümünde olacaklar merak ediliyor. 27 Mayıs akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Osman Bey, Alişar'ı idam etmek için obaya getiriyor. Bala Hatun'la evlenen Osman Bey artık Şeyh Edabalı'nın desteğini almıştır. Dizinin bu akşam ekranlara gelen yeni bölümünü canlı izle seçeneği üzerinden takip etmek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Kuruluş Osman 23. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

KURULUŞ OSMAN 23. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Bala Hatun'la evlenen ve Şeyh Edebalı'nın desteğini alan Osman Bey gazayı başlatarak Alpleri ile birlikte harekete geçerken, Moğolların uçtaki temsilcisi Alişar Bey'i ve onunla ittifak yapan Dündar Bey'i hedefine koydu. Osman Bey, Alişar, Dündar ve Bahadır'ı Kayı Obası'na getirir. Dündar ve Alişar'ı ele geçiren Osman Bey, Moğollara karşı nasıl bir plan kuracak? Alişar, Dündar ve Bahadır'ın akıbeti ne olacak? Osman Bey'in, Bala Hatun'la evlenmesi Kayı Obası'nda nasıl karşılanacak? Zöhre ve Aygül, Osman'ın hamlesi karşısında ne yapacak? Geyhatu ve Moğollar, uç beyleri Alişar'ın yakalanmasına nasıl yanıt verecek.

KURULUŞ OSMAN 23 BÖLÜM İZLE

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Geçen bölümde Moğollardan kaçarken yaralanan Osman Bey, gördüğü rüyanın ardından Şeyh Edebalı'nın manevi desteğini alarak tüm cephelerde hürriyet mücadelesini başlatıyor!

Osman Bey, Dündar-Alişar ittifakının planına nasıl karşılık verecek? Osman Bey ve Bala Hatun arasındaki sürpriz gelişme ne olacak? Dündar, Kayı Obası'nda planladığı darbe başarılı olacak mı?

Osman Bey ve Alplerinin Balgay ve Moğollara karşı hamlesi ne olacak? Alişar'la evlenen Aygül, Osman Bey'den intikam almak için ne yapacak.

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

Kuruluş Osman 24. Bölüm İzle! Kuruluş Osman 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? ile ilgili etiketler ATV canlı izle Kuruluş Osman televizyon reyting yeni bolüm ekran fragman Kuruluş Osman 23. bölüm izle!
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.