Kuruluş Osman 105. bölüm full izle! atv Kuruluş Osman son bölüm tek parça

KURULUŞ OSMAN 105. BÖLÜM İZLE. Çarşamba akşamında son bölümüyle ekranlara gelecek KURULUŞ OSMAN 105. BÖLÜM FULL İZLE dizi bitiminde Youtube platformunda olacak.

KURULUŞ OSMAN 105. BÖLÜM İZLE. Başrollerinde Burak Özçivit ile Yıldız Çağrı Atiksoy’un oynadığı KURULUŞ OSMAN 105. BÖLÜM FULL İZLE dizi bitiminde Youtube platformu üzerinden izlenebilecek.

KURULUŞ OSMAN son bölümünde; Osman Bey'in fetihten fetihe koşması Selçuklu Sultanı Valide İsmihan Sultan'ın hiç hoşuna gitmez. Osman Bey'in önünü kesmek üzere Yenişehir'e gelir. İsmihan Sultan, Osman Bey'in önüne nasıl engeller koyacaktır? İsmihan Sultan'a bu konuda kimler yardım edecektir?

Kuruluş Osman 105. bölüm full izle! atv Kuruluş Osman son bölüm tek parça

Marmaracık Hisarı alınmış fakat şimdi akıllarda büyük bir soru işareti vardır. Osman Bey Marmaracık Hisarı'nı kime verecektir?Turgut Bey, Marmaracık Hisarı alındığı için oldukça mutludur. Marmaracık için yaptığı fedakarlıklara karşı Osman Bey'in tutumu ne olacaktır?

Osman Bey Marmaracık Fethi için büyük bir şenlik kurar. Fakat kendiyle baş başa kaldığında iç muhasebesi yapar. Osman'ın içini büyük bir kurt kemirmektedir. Osman'ın içini kemiren bu kurt nedir?

Osman Bey'in Alplerine "Kardeşiniz Gürbüz Alp" diye tanıştırdığı Gürbüz Alp kimdir, nereden gelmiştir? Osman Bey ile ilişkisi nedir? Osman Bey'in Gürbüz Alp'e vereceği önemli görev ne olacaktır?

Kuruluş Osman 105. bölüm full izle! atv Kuruluş Osman son bölüm tek parça - Resim : 2

Osman Bey Marmaracık'ı fethetmiştir. Ancak fütühat durmayacaktır. Hedefi Köprühisar'dır. Osman Bey Köprühisar Fethi için evvelce hangi adımları atmıştır? Osman Bey, Köprühisar'ı fethedebilecek midir?

Osman Bey'in kurduğu büyük oyunla kimliği ortaya çıkan ve Marmaracık'ı Osman Bey'e kaptıran Olof yeni taktikler peşindedir. Bu yolda kendisine yeni ittifaklar arayan Olof'un yeni hedefi Bayındır Bey'dir. Olof, Bayındır Bey'i yanına çekmek için hangi hamlelerde bulunacaktır? Bayındır Bey, Olof'un teklifini kabul edecek midir?

KURULUŞ OSMAN 105. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kuruluş Osman 105. bölüm full izle! atv Kuruluş Osman son bölüm tek parça ile ilgili etiketler Kuruluş Osman

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.