Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde 11'inci konserini veren Serdar Ortaç rekora imza attı

Pop müziğin başarılı isimlerinden Serdar Ortaç, Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde 11. kez konser vererek rekora imza attı. Zengin repertuvarı ve bitmeyen enerjisiyle göz dolduran Serdar Ortaç, iki saat süren performansıyla unutulmaz konserlerinden birine daha Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde imza attı.

Dinleyicisiyle boğazın ışıltılı görüntüsü altında buluşan Serdar Ortaç, şarkılarıyla binlerce hayranını coşturdu. Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde geleneği bozmayan Serdar Ortaç, boğazın muhteşem atmosferinde dansçıları, orkestrası ve hitleriyle mekanı bir kez daha hınca hınç doldurdu.


En sevilen şarkılarından biri olan ‘Mesafe’ ile konserine başlayan ünlü sanatçı, kendisini dinlemeye gelen hayranları tarafından alkışlarla karşılandı. Hayranları, ünlü sanatçının 1994 yılında ilk çıkış parçası olan ‘Karabiberim’den günümüze kadar en sevilen şarkılarından oluşan repertuvarına doyamadı. Serdar Ortaç’ın kesintisiz müzik ziyafeti sunduğu gecede, müzikseverler kimi zaman şarkıların enerjisiyle yerinde duramadı kimi zaman romantik aşk parçalarıyla duygu dolu anlar yaşadı. Şarkı aralarında hayranlarıyla bol bol sohbet etmeyi ihmal etmeyen Ortaç, esprili tavrıyla dinleyicilerini mest etti.

Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde 11'inci konserini veren Serdar Ortaç rekora imza attı

BİNLERCE HAYRANINA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

Zengin repertuvarı ve bitmeyen enerjisiyle göz dolduran ünlü popçu, sahnede yaklaşık 2 saat kaldı. Sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşayan Ortaç, binlerce hayranına müzik ziyafeti sundu.


KURUÇEŞME'DE 11. SERDAR ORTAÇ KONSERİ

Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde 11'nci kez sahne alan Serdar Ortaç bir rekora imza attı. Ünlü popçu, yoğun istek üzerine 21 Ekim tarihinde 12. kez Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluşacak.

Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde 11'inci konserini veren Serdar Ortaç rekora imza attı ile ilgili etiketler Serdar Ortaç Konser paraf kuruçeşme açıkhava Kuruçeşme Açıkhava Konserleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.