Kurtuluş Kuş kimdir?

Sevmedim Deme adlı parçası ile Youtube trendler listesinde zirve olan Kurtuluş Kuş kimdir? Burak Bulut ile beraber seslendirdiği Sevmedim Deme parçası gündemden düşmeyen Kurtuluş Kuş’un hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Kurtuluş Kuş kimdir?

Youtube trend listelerinde zirve olan Sevmedim Deme parçasını Burak Bulut ile beraber seslendiren Kurtuluş Kuş ismi oldukça fazla ses getirdi. Daha öncesinde de yaptığı şarkılarla her zaman gündem olmayı başaran Kurtuluş Kuş’u kısaca tanıyalım. Peki, Kurtuluş Kuş kaç yaşında, nereli, evli mi?

Kurtuluş Kuş Kimdir?

1997 yılında Karaman’da dünyaya gelen Kurtuluş Kuş, Ankara’da yaşamaktadır. Genç ve yetenekli bir şarkıcı olan Kuş, Karaman Güzel Sanatlar Lisesini bitirdikten sonra İstanbul’a gelerek burada uzun yıllar boyunca müzikle iç içe oldu.

Müzisyen ve bestekar Ramazan Kuş’un oğlu olan Kurtuluş Kuş, babası sayesinde küçük yaşlardan bu yana müzikle ilgilenme fırsatını kendisinde buldu.

Kurtuluş Kuş kimdir?

Sevmedim Deme şarkısı çıkmadan önce amatör olarak müzikle ilgilenen Kuş daha sonrasında 2020 senesinde Furkan Ceran ile kendi stüdyolarında Ah Bu Şarkılar isimli şarkılarının altına imzalarını attılar. Kendi emekleri ile şarkılarının klibini ve aranjesini yaptılar. Bu şarkı, Kurtuluş Kuş’un ilk profesyonel projesi olarak yerini aldı. Kuş, her röportajında bu şarkının çok özel olduğundan bahsetti.

Kuş verdiği ilk röportajında, koronavirüs salgınından dolayı bir an önce herkesin eski sağlığına kavuşmasını istediğini ve sevdiklerine sarılmayı, onlarla sohbet etmeyi  ve sahnede bağıra bağıra şarkı söylemeyi çok özlediğini dile getirdi.

Kurtuluş Kuş kimdir? - Resim : 2

Kuş, lisede canım kardeşim dediği Zehra Gülüç ile okuduğunu ve birbirinden güzel şarkılar söyleyen Tuana Özkurt, Fundyy ve Can Bay&Walker’ı çok sevdiğini ifade etti. İlk vereceği tavsiyenin inanmaktan geçtiğini belirten Kuş, bir işe başlamadan hemen önce kişinin kendisine inanması gerektiğini, her şeyden önce de hayal kurmaktan ve hayalleri gerçekleştirmekten insanların vazgeçmemesi gerekliğinin altını çizdi.

Sevmedim Deme parçası hakkında da yorum yapan Kuş, şarkının bu kadar başarılı olmalarını beklemediklerini ancak bunun sevilme sebepleri arasında müziğin ve sözlerin çok etkili göründüğünü ifade etti.

Kurtuluş Kuş kimdir? - Resim : 3

Kurtuluş Kuş, Instagram’da kurtuluskussss hesabını kullanmakta ve 128 bin takipçisi bulunmaktadır.

Instagram: https://www.instagram.com/kurtuluskussss/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCDkblW_9kuswa1apx18-a3QKurtuluş

Twitter: https://twitter.com/kuskurtulus?lang=tr

TikTok: https://www.tiktok.com/@kurtuluskus?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&lang=tr-TR

Spotify: https://www.tiktok.com/@kurtuluskus?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&lang=tr-TR

Kurtuluş Kuş kimdir? ile ilgili etiketler kurtuluş kuş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.