Kurtlar Vadisi'nin yapımcısından Beyaz TV''deki iddialara sert yanıt

Pana Film'den Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programındaki iddialarla ilgili olarak açıklama yapıldı.

Pana Film, FETÖ'nün darbe girişimi öncesinde aldığı "Kurtlar Vadisi Darbe" domainine ilişkin eleştirilere tepki gösterdi. Pana Film'den yapılan açıklamada, alınan domain ile ilgili medyada yanıltıcı haberler çıktığı öne sürülerek, "Toplumsal olaylardan esinlenerek hazırlanan Kurtlar Vadisi adlı dizi için, 15 Temmuz hain darbe girişimi öncesinde de FETÖ adlı hain yapılanmanın kalkıştığı 15 Temmuz darbe girişimine gelinen süreçte gerçekleşen diğer darbe girişimlerini konu alan bir konsepti içeren projemiz hazırlanmıştır. Bu kapsamda, içinde 'Kurtlar Vadisi Suriye' ve 'Kurtlar Vadisi Terör' adlı domainlerin de bulunduğu 208 farklı domainimiz gibi 'Kurtlar Vadisi Darbe' domaini de alınmıştır" denildi.
Necati Şaşmaz ve Mehmet Canpolat imzalı yazılı açıklama şöyle:

121020161849099862821_3.jpg

Kurtlar Vadisi'nin yapımcısından Beyaz TV''deki iddialara sert yanıt ile ilgili etiketler Beyaz TV Söylemezsem Olmaz Pana Film Kurtlar Vadisi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.