Kurtlar Vadisi'nin varisi Yalnız Kurt geliyor! Çakır ile Yusuf Miroğlu efsane aynı dizide buluşuyor!

ATV'nin yeni dönem dizilerinden biri olan ve yeni Kurtlar Vadisi olarak lanse edilen Yalnız Kurt sonunda başlıyor. Oyuncu kadrosunda genç ve yetenekli isimlerin yer aldığı Yalnız Kurt'ta bomba gibi bir isminde sahalara geri döneceği iddia ediliyor.

ATV’nin yeni sezon dizileri arasında yer alan Yalnız Kurt’un tanıtımları büyük bir ilgi görmeye devam ediyor. Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutmayı hedefleyen Yalnız Kurt dizisi çok yakın bir zamanda izleyenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Başrollerinde Cihan Ünal ile Hasan Deniz Yaran’ın yer alacağı Yalnız Kurt dizisine Kurtlar Vadisi’nden de tanıdık olan Süleyman Çakır karakterine hayat veren Oktay Kaynarca’nın transfer olacağı kulislerde dolanan son iddialar arasında yerini aldı.

Daha öncesinde izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi ile Deli Yürek dizilerinin yapımcı ve yönetmeni Osman Sınav müthiş bir kadronun oluşmasını beklediği yeni dizisi için oyuncu kadrosunu hazırlamaya çalışıyor. Oldukça etkili bir senaryo ve güçlü isimlerden oluşacak kadro için şimdiden iki yeni isim ortaya çıktı.

Kurtlar Vadisi'nin varisi Yalnız Kurt geliyor! Çakır ile Yusuf Miroğlu efsane aynı dizide buluşuyor!

Başrollerinde şu ana kadar sadece Hasan Denizyaran’ın belli olduğu Yalnız Kurt adlı dizi ATV ekranlarında izleyicisinin karşısında olacak. Şu ana kadar ekranların en uzun soluklu dizileri arasında yer alan ve kadrosu işe Şampiyonlar Ligi’ni andıran Kurtlar Vadisi herkes tarafından oldukça beğeni kazanmıştı.

Bu tür dizilerin izleyici kitlesini daha da arttırdığını hesaba katan Osman Sınav o yönde adım atılmasının daha doğru olduğuna inanırken EDHO dizisinin final yapması sonrasında şu ana kadar biraz arka planda kalan Oktay Kaynarca ve uzun süre ekranlardan uzak duran Kenan İmirzalıoğlu ile bir görüşme gerçekleştireceği iddia edildi.

Kurtlar Vadisi'nin varisi Yalnız Kurt geliyor! Çakır ile Yusuf Miroğlu efsane aynı dizide buluşuyor! - Resim : 2

Hasan Denizyaran’ın başrollerde Altay Kurtoğlu karakterine hayat vereceği Yalnız Kurt dizisinde diğer oyuncular arasında Cihan Ünal, Kürşat Alnıaçık, Damla Colbay, Polat Bilgin ve Murat Han gibi isimlerde bulunuyor. Yalnız Kurt’ta Golyat adlı bir küresel güç ile buna karşı verilen amansız bir mücadele ele alınacak. Dizide ayrıca hükümete darbe yapmak, ekonomik sorunlar ortaya çıkarmak ve insanları birbirine düşürmek adına terör olaylarının planlanması gibi konularda yer alacak.

Kurtlar Vadisi'nin varisi Yalnız Kurt geliyor! Çakır ile Yusuf Miroğlu efsane aynı dizide buluşuyor! ile ilgili etiketler Oktay Kaynarca Kenan İmirzalıoğlu yalnız kurt
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.