Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz değişimiyle şaşırttı! Eski halinden eser yok şimdi!

Bir dönemin efsanevi dizileri arasında yer alan Kurtlar Vadisi'nde "Polat Alemdar" karakterine hayat veren Necati Şaşmaz, Mahzar Alanson'un TRT'deki müzik programına katıldı. Bu yıl 50 yaşına giren Şaşmaz, değişimiyle hayranlarını şaşırttı.

Türk televizyonlarının efsane dizisi Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği 'Polat Alemdar' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, Mazhar Alanson'un TRT'deki müzik programına katıldı.

DEĞİŞİMİYLE HAYRANLARINI ŞAŞIRTTI

Bir döneme damgasını vuran unutulmaz dizi Kurtlar Vadisi'nin başrolü Necati Şaşmaz, yıllar içindeki değişimiyle hayranlarını şaşırttı.

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz değişimiyle şaşırttı! Eski halinden eser yok şimdi!

50 YAŞINA GİRDİ

Ünlü oyuncu, 2014 yılında geçirdiği bir trafik kazasında çenesini kırmıştı. Şimdilerde 50 yaşında olan Necati Şaşmaz, geçtiğimiz günlerde bir süredir aşk yaşadığı Tuğçe Erön ile görüntülenmişti.

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz değişimiyle şaşırttı! Eski halinden eser yok şimdi! ile ilgili etiketler Necati Şaşmaz Mazhar Alanson Kurtlar Vadisi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.