Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ından Necati Şaşmaz ve Zafer Ergin itirafı: Üç misli para istedi!

Bir dönemin efsane dizsi Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz, tarikat üyeliği iddiaları ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Kurtlar Vadisi'nde Kılıç karakterine hayat veren Atilla Olgaç yıllar sonra, Necati Şaşmaz ve Zafer Ergin hakkında bomba bir itirafta bulundu.

Kurtlar Vadisi dizisi her ne kadar yıllar önce de final yapmış olsa da dizinin karakterleri sık sık gündeme geliyor. Son olarak Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ı Atilla Olgaç, Polat Alemdar karakterine hayat veren Necati Şaşmaz'ın tarikat üyesi olduğuna dair iddialar sonrası yaşananları anlattı ve bomba bir de iddiada bulundu.

Kurtlar Vadisi'nde Kılıç karakterine hayat veren Attila Olgaç, hem kendisi hem de Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sı Zafer Ergin hakkında açıklamalar yaptı.

Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ından Necati Şaşmaz ve Zafer Ergin itirafı: Üç misli para istedi!

İKİ MİSLİ PARA TEKLİF EDİLDİ

Dizide Polat Alemdar karakterine hayat veren Necati Şaşmaz'la ilgili çıkan tarikat haberleri sonrası kadrodan ayrılmak istediklerini ifade eden Olgaç, kendilerine iki misli ücret teklif edildiği itiraf ederek şunları söyledi:

"Hepimiz ayrılacaktık. Fakat geçim için yaşamak önemli. Kesenin ağzını açtılar, aldığımız paranın iki mislini verdiler. İki misli para alınca da yapılacak bir şey olmadı."

ZAFER ERGİN: 3 MİSLİNİ İSTERİM

Açıklamasının devamında dizide Mehmet Karahanlı karakterini canlandıran Zafer Ergin'in devam etmek için 3 misli ücret istediğini belirten Olgaç, "Zafer Ergin dedi ki, '3 mislini isterim'. Onun üzerine 'olmaz' dedi adam. Bunun üzerine kanal devreye girerek 'Sen iki ver. Üstünü ben vereceğim' dedi ama 10 bölüm sonra öldürüldü. Zafer öyle gitti. Yoksa o da gitmiyordu. Erken öldürüldü" şeklinde konuştu.

Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ından Necati Şaşmaz ve Zafer Ergin itirafı: Üç misli para istedi! - Resim : 2

Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ından Necati Şaşmaz ve Zafer Ergin itirafı: Üç misli para istedi! ile ilgili etiketler Necati Şaşmaz Zafer Ergin Atilla Olgaç Kurtlar Vadisi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.