Kurtlar Vadisi'nin Bedir'i Levent Güner vefat etti

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı 'Bedir' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Levent Güner’den acı haber geldi. Devlet Tiyatrosu oyuncusu Levent Güner geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Bedir karakteriyle akıllarda yer edinen 58 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Levet Güner yaşamını yitirdi.Pala’nın adamı Bedir’i canlandıran Levent Güner de bu isimlerden biriydi.

KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

Devlet Tiyatrosu oyuncusu Levent Güner'in ani vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Kurtlar Vadisi’nde Pala’nın adamı Bedir rolüyle hafızalara kazınan Güner, diğer mesleği ise şarkıcılıktı. 58 yaşındaki oyuncunun kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

levent güner

LEVENT GÜNER KİMDİR?

Levent Güner, 14 Haziran 1964 tarihinde dünyaya geldi. Dokuz Eylül Üniversitesinde Tiyatro eğitimi alan Levent Güner, 2003-2005 yılları arasında Kurtlar Vadisinde Bedir karakterine hayat verdi. Güner'in ayrıca ‘Eski Bir Sevda’ adında bir de albümü bulunuyor.

Kurtlar Vadisi dizisinde 2 sezon yer alan Levent Güner, Pala’nın adamı Bedir’i canlandırmıştır. Dizide Pala ile birlikte İstanbul'a gelmiş ve Hüsrev Ağa'nın yanına yerleşmişti. Pala'nın emriyle bizzat Aslan Akbey'i üç el ateş ederek öldürmüştü.

ROL ALDIĞI YAPIMLAR

Kod Adı Reaksiyon
Kurtlar Vadisi
Acayip Hikayeler
Çıplak Gerçek
Dudaktan Kalbe
Son Ders: Aşk ve Üniversite
Kaybolan Yıllar
Kayıt Dışı
Pilli Bebek
Herkes Kendi Evinde
Bu Sevda Bitmez
Böcek
Umut Dünyası
Mem-ü Zin

 

Kurtlar Vadisi'nin Bedir'i Levent Güner vefat etti ile ilgili etiketler Levent Güner Kurtlar Vadisi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.