Kurtlar Vadisi oyuncusunun taciz isyanı! Aynı kişi tarafından ikinci kez taciz edildi!

Televizyon ekranlarının uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi'nde Savcı Leyla karakterine hayat veren Çiğdem Batur, 2014 yılında kendisini taciz ettiği iddiasıyla dava açtığı Erdinç B. adlı kişiden yeniden taciz gördüğünü söyledi. Konuyla ilgili açıklama yapan Batur, "Bu şahsın ceza alması için canla başla uğraşacağım" ifadelerini kullandı.

Bizim Hikaye, Kurtlar Badisi ve Gümüş adlı yapımlarla adını duyuran 38 yaşındaki oyuncu Çiğdem Batur, zor günler geçiriyor. Batur, 2014 yılında taciz gördüğü Erdinç B. isimli şahıstan yeniden taciz gördüğünü söyledi. Bu sebeple Erdinç B., 3 ay hapis cezası aldı ancak daha önce bir suç işlememesi sebebiyle cezası ertelendi. Yine aynı korkuları yaşayan Batur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"CEZA ALMASI İÇİN CANLA BAŞLA UĞRAŞACAĞIM"

"İsmi Erdinç olan şahıs gerek mesaj ve aramayla beni, ailemi ve çevremi taciz etti. Daha sonra işi ilerletip evime çiçekler ve benzeri bir takım hediyeler yolladı. Tiyatro oyunumun hepsine bilet alıp, Twitter'da, 'Şu koltukta oturup, seni izliyorum, gözüm üzerinde' yazdığı taciz mesajlarıyla o dönem dava açmıştık. Daha önce herhangi suçu işlemediği için cezası ötelenmişti. 4-5 yıl içinde hiç tepki vermediğimiz ve tevazu gösterdiğimiz için kendini daha bir hak sahibi gibi gördü taciz konusunda...

"SİZİN GİBİ SAPIKLARA TEPKİ GÖSTERMEDİKÇE KADINLAR ÖLÜYOR"

Beni, ailemi ve arkadaşlarımı arıyor. Benimle alakalı endişeli bırakıyor. Bu davanın peşine bırakmayacağım. Ben ve benim gibi kadınlar, sen ve senin gibi sapıklarla hayatı boyunca uğraşmak zorunda kalıyor. Buna göz yummayacağım. Sizin gibi sapıklara tepki göstermedikçe ve siz ceza almadıkça maalesef bu ülkede kadına şiddet ve kadına ölümleri her geçen gün daha fazla artıyor. Cesaretin varsa bana yazdığın mesajları bu videonun altına aynı özgüvenle yazsana... İşte o iş öyle olmuyor. Bu işin arkasındayım. Bu şahsın ceza alması için canla başla uğraşacağım" 

Kurtlar Vadisi oyuncusunun taciz isyanı! Aynı kişi tarafından ikinci kez taciz edildi!

ÇİĞDEM BATUR HAKKINDA

Ayşe Çiğdem Batur, 13 Temmuz 1982 tarihinde Düzce'de doğmuştur. İlkokul, ortaokul ve liseyi Düzce'de okuduktan sonra Ankara, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünden mezun oldu. Ardından İstanbul, Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk bölümünde yüksek lisansını yaptı.
Çiğdem Batur ilk olarak2004 yılında art televizyonunda yayınlanan Alışveriş Çantası isimli programın sunuculuğunu yapmıştır.

Oyunculuk hayatına Gazi Üniversitesinde okurken Üniversitesinin tiyatro topluluğu olan Grup Mimus'la başladı. Daha sonra da Başkent İletişim Akademisi'nde diksiyon, sunuculuk spikerlik ve dublaj eğitimlerini tamamladı ve 2001-2003 yılları arasında TRT'de sözleşmeli olarak yönetmen ve program asistanlıkları yaptı. 2003-2006 yılları arasında yine TRT'de Kulvar Farkı, Savaşta Barış'ta Türk Ordusu, Gençlik Her Zaman programlarının sunuculuğunu yaptı. 2006 yılında Ankara'dan İstanbul'a taşındı. Aynı zamanda dublaj çalışmalarına da devam etmiştir.

2006 yılında "Gümüş" adlı dizide Songül Öden, Kıvanç Tatlıtuğ, Ekrem Bora, Güngör Bayrak, Laçin Ceylan, Tarık Ünlüoğlu ile birlikte oynadı. 2007 yılında başlayan "Vazgeç Gönlüm" adlı dizide Murat Han ve Bulut Aras ile başrolde oynamış ve iki farklı karaktere can vermiştir. 2009 yılında Turkcell Mobil İnternet Reklamında oynadı. Çiğdem Batur, 2010 yılında "Büşra" adlı sinema filminde Tayanç Ayaydın ile başrolde oynadı. 2010 yılından sonra Necati Şaşmaz'ın Polat Alemdar rolü ile başrolde olduğu "Kurtlar Vadisi Pusu" adlı diziye Çiğdem Batur, "Savcı Leyla" karakterini canlandırmak için girdi. Aynı zamanda 2010 yılında Eray Yasin Işık'ın yazdığı Göksel Kortay'ın yönettiği "Baş Belası" adlı tiyatro oyununda rol aldı.

 

 

 

 

Kurtlar Vadisi oyuncusunun taciz isyanı! Aynı kişi tarafından ikinci kez taciz edildi! ile ilgili etiketler cinsel istismar cinsel taciz cinsel saldırı çiğdem batur Kurtlar Vadisi
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.