Kurtlar Vadisi oyuncusu Bahadır Ünlü eşinin işlettiği kafenin müşterisine bıçakla saldırdı

Rol aldığı Kurtlar Vadisi, Arka Sokaklar ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerle adından söz ettiren 40 yaşındaki oyuncu Bahadır Ünlü ve eşi, Beyoğlu'unda işlettikleri kafeteryaya gelen müşteriye bıçakla saldırdı. Güvenlik kamerasına yansıyan dehşet anlarınını sosyal medyadan paylaşan Ünlü gözaltına alındı daha sonra ise serbest bırakıldı.

Oyunculuk kariyerine 2003 yılında Akvariom adlı İran-Türk ortak yapım bir filminde rol alarak başlayan, Kurtlar Vadisi, Muhteşem Yüzyıl, Şefkat Tepe, 20 Dakika, Bizim Okul, Çukur ve Ramo gibi sevilen dizilerde oynadığı rollerle tanınan oyuncu Bahadır Ünlü, eşinin işlettiği kafeteryaya gelen müşteriye bıçakla saldırdı. İşte detaylar...

Kurtlar Vadisi oyuncusu Bahadır Ünlü eşinin işlettiği kafenin müşterisine bıçakla saldırdı


O ANLARI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI!

Oyuncu Bahadır Ünlü, eşiyle birlikte Beyoğlu'nda işlettikleri kafeteryaya gelen müşteriye bıçakla saldırdı. Güvenlik kameralarına yansıyan o anları bir de sosyal medyada paylaşan Ünlü, Beyoğlu polisi tarafından gözaltına alındı ancak savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Kurtlar Vadisi oyuncusu Bahadır Ünlü eşinin işlettiği kafenin müşterisine bıçakla saldırdı

Beyoğlu'nda geçtiğimiz ay meydana gelen olayda, oyuncu Bahadır Ünlü eşinin çalıştığı restoranda eşiyle tartıştığı öne sürülen müşterilere korku dolu anlar yaşattı.

 

BIÇAĞIN SAPIYLA MÜŞTERİSİNİN KAFASINA DEFALARCA KEZ VURDU

Ünlü, olay esnasında eline bıçak alıp müşterilerin üzerine yürüdü ve bıçağın sapıyla müşterisinin kafasına defalarca vurdu. Yaşananlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Kurtlar Vadisi oyuncusu Bahadır Ünlü eşinin işlettiği kafenin müşterisine bıçakla saldırdı - Resim : 3


GÖZALTINA ALINAN BAHADIR ÜNLÜ SERBET BIRAKILDI

Olayın ardından müşteri şikayetçi olmadı ancak Ünlü, işletmenin güvenlik kamera görüntülerini sosyal medya hesabında paylaştı. Ünlü, o anların kamera görüntülerini alıp kendi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşınca Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Gözaltına alınan Ünlü, emniyette yapılan işlemlerin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Kurtlar Vadisi oyuncusu Bahadır Ünlü eşinin işlettiği kafenin müşterisine bıçakla saldırdı - Resim : 4


DAHA ÖNCE YEMEĞİ BEĞENMEYEN MÜŞTERİYİ TEHDİT ETMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl yaşanan olayda Bahadır Ünlü, eşinin işlettiği kafedeki yemeği beğenmeyen bir müşteriyi sosyal medya hesabından tehdit etmişti. "Dükkan benim karımın dükkanıdır. Orası benim namusum. Senin başına öyle bela getiririm ki" diyen Ünlü hakkında dava açılmıştı.

Kurtlar Vadisi oyuncusu Bahadır Ünlü eşinin işlettiği kafenin müşterisine bıçakla saldırdı ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Bahadır Ünlü Kurtlar Vadisi Muhteşem Yüzyıl bıçaklı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.