Kurtlar Vadisi 'Kaos' Yarattı! Polat Bastırıyor Memati Direniyor! İşte Kurtlar Vadisi Yayın Tarihi

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan ve 2016 yılında sezon finali yaptıktan sonra yaklaşık 5 senedir büyük bir heyecanla beklenen Kurtlar Vadisi Kaos ile ilgili olarak flaş bir gelişme yaşandı.

2016 senesinde Kanal D ekranlarında yayınlandıktan sonra sezon finali yapan ve daha sonrasında kendisinden bir daha haber alınamayarak hayranlarına büyük bir üzüntü yaşatan Kurtlar Vadisi dizisi ile ilgili son günlerde çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Başrollerinde Polat Alemdar karakteri ile tanınan Necati Şaşmaz’ın olduğu Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin uzunca bir zaman sonra yeniden ekranlara döneceği iddia edilince Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden ayrılan ve Memati karakteri ile tanınan Gürkan Uygun’un açıklamaları damgasını vurdu.

Kurtlar Vadisi 'Kaos' Yarattı! Polat Bastırıyor Memati Direniyor! İşte Kurtlar Vadisi Yayın Tarihi

Ancak gelen son iddiaların doğru olduğu ve Şaşmaz'ın Polat Yağcı (Poll Production) ile diziyi 'Kurtlar Vadisi Kaos' adında yeniden hayata geçirileceği kulislerde söylenmeye başlandı. Show TV’den yeniden yayınlanması planlanan ve geçtiğimiz günler içerisinde de özel tanıtımı gerçekleştirilen (Polat Alemdar’ın özel jetiyle Pensilvanya’ya gittiğini ve uçaktan indiğinin gösterildiği) dizinin yeniden rafa kaldırıldığı iddia edildi.

Kurtlar Vadisi Kaos'tan Son Dakika Gelişmesi

Kurtlar Vadisi projesinin rafa kaldırılma nedeni olarak ise Necati Şaşmaz ve 8 yaşındaki oğlu Ali Nadir'in geçtimiz günlerde ortaya çıkan zikir görüntülerinden kanal yönetiminin rahatsız olduğu ifade edildi.

Kurtlar Vadisi 'Kaos' Yarattı! Polat Bastırıyor Memati Direniyor! İşte Kurtlar Vadisi Yayın Tarihi - Resim : 2

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden ayrılan ve Hasan Sabbah karakterini canlandıran Gürkan Uygun ise Kurtlar Vadisi projesi hakkında yaptığı açıklamasında, “Konuştuğum birkaç proje var. Bende Kurtlar Vadisi hakkında son duyumları sadece sizden aldım. Bu konuda pek bilgim yok.” dedi.

Kurtlar Vadisi Kaos ile ilgili önümüzdeki günlerde tekrardan yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Kurtlar Vadisi 'Kaos' Yarattı! Polat Bastırıyor Memati Direniyor! İşte Kurtlar Vadisi Yayın Tarihi ile ilgili etiketler Necati Şaşmaz Gürkan Uygun Kurtlar Vadisi kurtlar vadisi kaos Polat Alemdar memati
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.