Kurtlar Vadisi Efsanesi Geri Dönüyor! Yeni Çakır Kenan İmirzalıoğlu! İşte Olay Dizinin Kanalı

Televizyon tarihinin Şampiyonlar Ligi kadrosu olarak gösterilen Kurtlar Vadisi’nin yeniden bir araya gelmesi için yoğun bir çaba içerisine girdiği kaydedildi. İlk olarak 2003 yılında başlayan ekran macerası ile tanınan Kurtlar Vadisi’nde usta isimlerinden yeniden bir araya gelmesi gündemde.

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden birisi olan Kurtlar Vadisi, oyuncu kadrosunda pek çok ünlü ismi barındırarak bunların sosyal medyada ve günlük hayatımızda bir fenomen haline gelmesine neden oldu. 15 Ocak 2003 tarihinde ‘Mafya’ dizisi adı altında vazgeçilemeyen fenomen karakteri izleyenlerle buluşturan dizinin yeniden bir araya gelmesi açısından yoğun bir çaba sarf edildiği iddia edildi.

Son olarak Exxen’de yayınlanacağı iddia edilen Kurtlar Vadisi dizisi için bu sefer de bir kez daha Show TV gündeme geldi. Necati Şaşmaz son yaptığı açıklamasında, dünyada yaşanan en önemli olayların perde arkasını yansıtacak bir dizi hazırlığı içerisinde olduklarını söyleyerek küçük bir ipucu vermekten geri kalmamıştı.

Kurtlar Vadisi Efsanesi Geri Dönüyor! Yeni Çakır Kenan İmirzalıoğlu! İşte Olay Dizinin Kanalı

Kurtlar Vadisi dizisinin fenomen karakterleri arasında yer alan Süleyman Çakır, Polat Alemdar, Memati Baş, Duran Emmi, Aslan Amca, Seyfo Dayı, Laz Ziya, Pala, Halo Dayı, Hüsrev Ağa, Mehmet Karahanlı, Kılıç, İskender Büyük, Abdülhey Çoban gibi isimlerinde yeniden geri dönmesi bir kez daha gündemde.

Bunun yanında Kim Milyoner Olmak İster yarışmasından ayrılan yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun da yeşil ışık yaktığı Kurtlar Vadisi Kaos dizisi projesinde Necati Şaşmaz ile beraber başrollerde oynayabileceği iddiaları bulunmakta.

Kurtlar Vadisi Efsanesi Geri Dönüyor! Yeni Çakır Kenan İmirzalıoğlu! İşte Olay Dizinin Kanalı - Resim : 2

Kendisine teklif gelmesi durumunda bunu mutlaka değerlendireceğini belirten İmirzalıoğlu, “Oyunculuğu bırakmış değilim. Şu ana kadar da bana ulaşan bir teklif bulunmamakta. Bir teklif gelmesi durumunda Kurtlar Vadisi Kaos dizisinde seve seve oynarım” sözleri sarf etti.

Kurtlar Vadisi Efsanesi Geri Dönüyor! Yeni Çakır Kenan İmirzalıoğlu! İşte Olay Dizinin Kanalı ile ilgili etiketler Kenan İmirzalıoğlu Kurtlar Vadisi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.