Kurtlar Vadisi Efsaneleri Yeni Sezonda Eşkıya Oluyor! İşte EDHO'daki Efsane Üçlü

7. sezonu iple çekilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisiyle ilgili bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Yeni sezonda İlyas Çakırbeyli’nin ölerek EDHO’ya veda edeceği iddia edilirken Kurtlar Vadisi’ndeki efsane üçlü Çakır, Polat Alemdar ve Memati’nin yeniden buluşacağı kaydedildi.

Ve sonunda EHO dizinin yeni sezonunda beklenen gerçekleşiyor. Türk televizyon tarihin en iyi üçlüsü EDHO dizisinde yeniden buluşuyor. Kadrosunda şu ana kadar Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu ve Hakan Karsak oynadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 7. sezonuna muhteşem isimler daha katılıyor.

Herkes tarafından yıllarca merakla beklenen Kurtlar Vadisi oyuncularından Polat Alemdar ile Memati’nin başrollerinde Hızır Çakırbeyli’nin de yer aldığı EDHO dizisinde yeniden bir araya geliyor. Bu yeni iki isim ile beraber “Tosi Dayı” karakteriyle bilinen Erkan Can’da bu üçlüye dahil oluyor.

Kurtlar Vadisi Efsaneleri Yeni Sezonda Eşkıya Oluyor! İşte EDHO'daki Efsane Üçlü

EDHO son bölümünde Yaman Korkmaz ile ailesi namlunun ucuna kadar gelmiştir. Şahin Ağa'yı Savaş'ın elinden kurtarması sonrasında hedef adam haline gelen Hamdi Korkmaz ve ailesi bu kez büyük düşmanla karşı karşıya kalmıştır. Savaş'a karşı masayı asla satmayan Yaman Korkmaz da müttefiki Hızır Çakırbeyli'nin hayatı için canını ortaya koymuştur.

Kurtlar Vadisi Efsaneleri Yeni Sezonda Eşkıya Oluyor! İşte EDHO'daki Efsane Üçlü - Resim : 2

Kimsesiz Doğan'ın ölümü Çakırbeyli ailesi ve dostlarında büyük bir şokun yaşanmasına neden olurken Savaş ve ekibinde zafer sarhoşluğu yaşanmıştır. Verdiği savaşta sona yaklaştığını bilecek kadar tecrübeli hale gelen Hızır’da kartların yeniden dağıtılması adına kendi canını ortaya koymuştur.

Kurtlar Vadisi Efsaneleri Yeni Sezonda Eşkıya Oluyor! İşte EDHO'daki Efsane Üçlü - Resim : 3

Savaş'ın mekânına girmek için plan yapan Alpaslan’da amcası Hızır’ın hayatının pamuk ipliğine bağlı olduğunu bildiğinden elinden geleni yapmıştır. İlyas Çakırbeyli ve Behzat Façalı da Rıdvan'ı ortada bırakarak Savaş'ın yanına geçen Volkan ve Koray'ın peşine düşmüşlerdir.

Kurtlar Vadisi Efsaneleri Yeni Sezonda Eşkıya Oluyor! İşte EDHO'daki Efsane Üçlü ile ilgili etiketler EDHO Kurtlar Vadisi Polat Alemdar memati çakır
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.