Kürtçe konuşan konuğu yayından alan Didem Arslan'a İngilizce diyalog tepkisi!

Geçtiğimiz gün yayınlanan programında Kürtçe konuşan konuğunu yayından alan Didem Arslan sosyal medyada tepkilerin odağına oturdu. Arslan'ın daha önceki bir bölümde konuğuyla İngilizce konuştuğu anlar sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

Show TV'de Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programını sunan Didem Arslan Yılmaz, geçtiğimiz gün ekrana gelen yeni bölümünde Kürtçe konuşan konuğunu yayından alınca sosyal medyada büyük tepki çekti. Tepkilerin çığ gibi büyüdüğü Yılmaz'ın eski yayınları da gündeme geldi.

"TÜRKÇE KONUŞSA ANLAYACAĞIZ"

Programda Türkan isimli kadının Kürtçe konuşması üzerine Arslan, "Hayır hayır Türkan hanım, bizim de anlamamız lazım. Türkan hanımı hattan alalım. Kızlara hakaret edemez, böyle de konuşamaz, biraz da anlarım ben Kürtçeden kesinlikle olmaz. Halayla konuşun doğru düzgün Türkçe konuşsa anlayacağız. Burası Türkiye Cumhuriyeti yani. O dili bilmiyoruz, bilsek anlayacağız da konuşacağız da. Bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

İNGİLİZCE KONUŞTUĞU ANLAR GÜNDEM OLDU

Kürtçe konuştuğu için kimse tarafından anlaşılmadığı gerekçesiyle konuğunu yayından aldıran sunucunun daha önceki bölümlerde bir profesör ile İngilizce konuştuğu anlar yeniden sosyal medyada gündem oldu. Didem Arslan Yılmaz için "İngilizce olunca hiç sorun yok. Çünkü Kürtçeyi bir dil olarak kabul etmiyorsunuz" yorumları yapıldı.

Kürtçe konuşan konuğu yayından alan Didem Arslan'a İngilizce diyalog tepkisi! - Resim : 2

Kürtçe konuşan konuğu yayından alan Didem Arslan'a İngilizce diyalog tepkisi! - Resim : 3

Kürtçe konuşan konuğu yayından alan Didem Arslan'a İngilizce diyalog tepkisi! ile ilgili etiketler Didem Arslan Yılmaz Kürtçe Show TV sunucu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.