Kürtçe Anneler Günü mesajları 2021! En duygusal Kürtçe Anneler Günü sözleri

Kürtçe anneler günü mesajları! Mayıs ayının en özel günlerinden biri olan Anneler Gününde annelerimize minnettarlığımızı ifade etmemiz gerekmektedir. İşte anneye en duygusal Kürtçe anneler günü sözleri…

Mayıs ayının 2. Pazar günü tüm dünyada kutlanan Anneler Gününde onların üzerimizde olan emeklerine karşılık olarak unutmadığımızı göstermek için bu özel günde annelerimize söyleyeceğimiz her tatlı söz ile sevgimizi ifade edebiliriz.

KÜRTÇE ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

Rojê cejna dayîkan li hemo dayîkan pêroz be -Tüm Annelere mutlu anneler günü

Ez pir ji te hez dikim. Roja Dayikê pîroz be, -Seni çok seviyorum Mutlu Anneler Günü.

Ez ji te hez dikim dayik. Roja dayikên pîroz. -Seni seviyorum anne. Anneler günün kutlu olsun..

Roja dayîkan li hemû dayîkên cîhanê pîroz be -Dünyadaki tüm Anneler için Anneler Günü kutlu olsun..

Diya min, tu yî ku xemgîniya min di şahiyê de vedigire. Roja dayikê pîroz be, delalê min. -Annem, üzüntümü neşeye geri getiren sensin. Anneler günün kutlu olsu canım.

Ez nikarim li yekê dinyayê bi qasî ku ji te hez dikim jê hez bikim. Roja dayika pîroz dayika min a hêja. -Seni sevdiğim kadar bir dünyada da sevemem. Sevgili anneme mutlu anneler günü.

Ez bi hebûna we re dilxweş im. Ez ji te hez dikim dayik. Roja dayikên pîroz. -Senin varlığından memnunum. Seni seviyorum anne. Anneler günün kutlu olsun..

Tu yî ku dengê min dibihîze tu yî. Roja Dayikên Happyemiyê, Dayika min. -Sesimi duyan sensin. Anneler günün kutlu olsun, annem.

Dayika herî bedew, baştirîn a cîhanê, Roja dayikê pîroz be. -Dünyanın en güzel, en iyi annesi, Anneler Günü kutlu olsun.

Ez tim pitikê we yê piçûkim ..Ez pir ji te hez dikim. Roja Dayikê pîroz be, -Ben her zaman senin küçük bebeğin olacağım .. seni çok seviyorum. Mutlu Anneler Günü,

Dayika min, ku hêza xwe dide min û hêviya xwe didomîne, Ez ji te hez dikim . Roja dayikên pîroz. -Bana güç veren ve umut etmeye devam eden annem seni seviyorum. Anneler günün kutlu olsun…

Tu şaya min î. Ez pir ji te hez dikim.Roja dayikên pîroz. -Sen benim sevincimsin Seni çok seviyorum, Mutlu Anneler Günü.

Kürtçe Anneler Günü mesajları 2021! En duygusal Kürtçe Anneler Günü sözleri ile ilgili etiketler Anneler Günü kürtçe anneler günü mesajları Anneler günü Kürtçe sözler anneler günü mesajları anneler günü sözleri
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.